,
Майстри сексу
Гріфіни
Нарко

Люк Еванс зіграє Еріка Дрейвена у коміксі «Ворон»

Люк Еванс зіграє Еріка Дрейвена у коміксі «Ворон» Люк Еванс зіграє Еріка Дрейвена у коміксі «Ворон»
Головну роль у фільмі «Ворон» за мотивами коміксу Джеймса О'Барра зіграє британський актор Люк Еванс.

Продюсери картини перенесуть початок роботи над картиною на початок 2014 року, щоб Еванс встиг закрити поточні проекти.

Спочатку продюсери картини вели переговори з Томом ХіддлстономМесники»), але вибір впав на іншого британського актора - Люка Еванса, знайомого багатьом роллю Зевса в картині «Війна богів: Безсмертні», і який зіграв лиходія в «Форсажі 6».

Нагадаємо, що комікс «Ворон» вже був раніше екранізований. У 1994 році на екрани вийшов фільм Алекса Прояса з Брендоном Лі у головній ролі. Стрічка користувалася відчутним успіхом у глядачів, заробивши в одній лише Північній Америці $50 млн. при бюджеті $15 млн.
3763
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Безсоромні
Рання пташка
Пригоди Джекі Чана
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно