,
Моє чуже життя
Шерлок
Майстри сексу

«Теорія великого вибуху» завершиться цієї осені

«Теорія великого вибуху» завершиться цієї осені «Теорія великого вибуху» завершиться цієї осені
Warner Bros. Television і Chuck Lorre Productions офіційно оголосили про те, що 12 сезон «Теорії великого вибуху» стане останнім.

«Ми дуже вдячні шанувальникам за підтримку «Теорії великого вибуху» протягом усіх 12 сезонів. Ми разом з акторами, сценаристами і всією командою дуже цінуємо успіх шоу і зробимо все, щоб фінальний сезон і сам фінал не розчарував глядачів і вніс «Теорію великого вибуху» в історію телебачення», - йдеться в їх заяві.

Фінальний сезон серіалу буде показаний на CBS восени, починаючи з 24 вересня. На початку серпня з'явилися чутки про те, що шоу може бути продовжено ще на один сезон, хоча його шоураннери Чак Лоррі і Білл Преді схилялися до того, що настав час поставити крапку. «Теорія великого вибуху» вже увійшла в історію телебачення як найдовший багатокамерний серіал - він складається з 279 епізодів. За 11 років свого існування шоу отримало 52 номінації на «Еммі» і виграло 11 з них.

19952
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Крила кохання
Вейворд Пайнс
Пуаро Агати Крісті
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно