,
Друзі
Рання пташка
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти

Серіал «Гра престолів» б′є рекорди свої і чужі

Серіал «Гра престолів» б′є рекорди свої і чужі Серіал «Гра престолів» б′є рекорди свої і чужі Серіал «Гра престолів» б′є рекорди свої і чужі
Як показує життя, популярність «Гра престолів» з часом тільки розквітає: телетрансляція фінальної серії 2-го сезону допомогла серіалу побити власний рекорд, змусивши прикипіти до екрану 4,2 млн глядачів (це без урахування повтору, що залучив ще майже мільйон зацікавлених). Для порівняння - фінал першого сезону подивилося 3 млн осіб.

Популярність серіалу підтвердив і американський ресурс TorrentFreak, що оприлюднив рейтинг найбільш скачуваних піратським способом телешоу: згідно зі статистикою порталу, фінальний епізод серіалу каналу HBO змусив скористатися торрентами ні багато ні мало 3,9 млн глядачів.

Нагадаємо, за підсумками минулого року лідером був визнаний «Декстер». В цьому ж році топ-10 лідерів, які поставили рекорди по до завантаженню окремих епізодів, виглядає за версією TorrentFreak наступним чином:

1.«Гра престолів» - 3,9 млн (завантажень)
2. «Як я зустрів вашу маму» - 2,8 млн
3. «Теорія великого вибуху» - 2,75 млн
4. «Доктор Хаус» - 2,3 млн
5. «Божевільні» - 1,9 млн
6. «Американська сімейка» - 1,8 млн
7. «Помста» - 1,7 млн
8. «Відчайдушні домогосподарки» - 1,66 млн
9. «Гріффіни» - 1,6 млн
10. «Теорія великого вибуху» - 1,5 млн
6212
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Грімм
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Відьми Іст-Енду
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно