,
Касл
Друзі
Султан мого серця

Фінал сезону «Гри престолів» встановив новий рекорд

Фінал сезону «Гри престолів» встановив новий рекорд Фінал сезону «Гри престолів» встановив новий рекорд Фінал сезону «Гри престолів» встановив новий рекорд Фінал сезону «Гри престолів» встановив новий рекорд
Фінальний епізод сьомого сезону телесеріалу «Гра престолів» в день прем'єри подивилися рекордні 16,5 мільйона глядачів.

Для порівняння, попередню серію «За стіною» тиждень тому подивилися 10,7 млн осіб, що теж було рекордним показником. При цьому фінальний епізод попереднього, шостого сезону в день прем'єри подивилися тільки 8,9 млн чоловік. Це на 36% менше в порівнянні з рейтингом сьомої серії сьомого сезону.

Фінальний епізод став найтривалішим з усіх - його хронометраж склав 81 хвилину. Основними глядачами стали дорослі віком від 18 до 49 років, загальна популярність серіалу виросла на 20%.

7 епізод побив не тільки рекорд серіалу, але і скинув з першого місця фінал хорора «І мертві підуть» телеканалу AMC, який зібрав біля телеекранів 11,35 мільйона глядачів.

Ірландський актор Ліам Каннінгем, який виконав в серіалі роль Давоса Сіворта розповів, що він та його колеги можуть тільки гадати, чим закінчиться заплутана і епічна історія «Гри престолів». «Сюжет може повернути куди завгодно ... Люди не знають, куди все йде, не знають, якими будуть битви, не знають, хто буде на троні в кінці. Ми навіть не знаємо, чи буде трон! Все, що завгодно, може статися. Це неймовірно заплутана історія, створена дорослими для дорослих. Бути частиною цієї історії - неймовірний подарунок. Я буду посміхатися, згадуючи цю роботу, до кінця своїх днів».

Восьмий сезон «Гри престолів» стане останнім. Він повинен вийти у 2019 році.

Одночасно із завершенням популярної саги, телеканал HBO обговорює можливість зйомки п'яти проектів, пов'язаних з всесвітом «Пісні льоду й полум'я». Американський письменник-фантаст Джордж Мартін, чиї книги лягли в основу «Гри престолів», заявив, що вже вдалося підібрати сценаристів для кожного з спін-офів.
12494
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Знебожені
Дві дівчини без копійчини
Відьми Іст-Енду
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно