,
Пуаро Агати Крісті
Стріла
Султан мого серця

Серіал «І мертві підуть» встановив рекорд

Серіал «І мертві підуть» встановив рекорд Серіал «І мертві підуть» встановив рекорд
Недільна прем'єра четвертого сезону серіалу «І мертві підуть» в ефірі каналу AMC пройшла з приголомшливим успіхом, встановивши новий телевізійний рекорд. Епізод подивилися більше 16 млн телеглядачів. Прем'єрна серія привернула увагу більше людей, ніж недільні шоу і навіть спортивні трансляції.

Телевізійний серіал «І мертві підуть» неймовірно популярний у заокеанського глядача. Драма про людей, що протистоять зомбі, з успіхом почала показ четвертого сезону. Як повідомляє журнал Entertainment Weekly, недільну прем'єру подивилися 16,1 млн чоловік, а рейтинг епізоду склав фантастичні 8.2 пункту серед аудиторії від 18 до 49 років. Таким чином, «І мертві підуть» переписали відразу декілька рекордів. По-перше, це найпопулярніший епізод всієї кіносеріі. Наприклад, фінал третього сезону дивилося на 30% менше людей. По-друге, це кращий показник для всіх серіалів, що йдуть недільного вечора.

Тим не менш, аналітики закликають бути більш точними у подібних оцінках, помічаючи, що деякі трансляції передсезонних ігор NFL мали рейтинг вище 8.2. Але обидві сторони сходяться в думці, що прем'єра «І мертві підуть» пройшла з грандіозним телевізійним успіхом.
4902
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нескінченне кохання
Розчарування
Дракони: Захисники Тупу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно