,
Надприродне
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Дві дівчини без копійчини

HBO оголосив рік виходу фінального сезону «Гри престолів»

HBO оголосив рік виходу фінального сезону «Гри престолів» HBO оголосив рік виходу фінального сезону «Гри престолів» HBO оголосив рік виходу фінального сезону «Гри престолів»
Телеканал HBO офіційно заявив про вихід восьмого сезону американського телесеріалу «Гра престолів».

«Восьмий, останній сезон «Гри престолів» повернеться на екрани у 2019 році», - йдеться в повідомленні прес-служби телеканалу, опублікованому в четвер.

Фінальний сезон шоу, заснований на книгах Джорджа Мартіна, буде складатися з шести серій. Незважаючи на те що сезон стане найкоротшим, хронометраж серій збільшиться - всі вони будуть тривати більше 80 хвилин.

За інформацією HBO, над сценарієм восьмого сезону працюють Каролін Штраус, Френк Долгер і Бернадетт Колфілд.

Список режисерів остаточно не визначений, але відомо, що серед них будуть Девід Наттер, який поставив серію «Милість Матері» (10 епізод 5 сезону) зі знаменитою ходою оголеної Серсеї Ланністер, а також Мігель Сапочник, який зняв «шедевральні» серії - «Суворий Дім» (8 епізод 5 сезону) і «Битва байстрюків» (9 епізод 6 сезону). Шоураннери Девід Беніофф і Д.Б. Вайсс особисто знімуть фінал сезону.

Нагадаємо, що сьомий сезон «Гри престолів» транслювався на телеканалі HBO влітку 2017 року. Фінальний епізод «Дракон і вовк», в якому Королю Ночі зі своєю армією мерців все ж вдалося пройти крізь стіну, подивилися 16,8 мільйона чоловік, встановивши новий рекорд за кількістю переглядів.
14895
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гра престолів
Чужоземка
Шерлок
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно