,
Величне століття. Роксолана
Касл
Люцифер

«Гра престолів» вийде влітку 2017 року

«Гра престолів» вийде влітку 2017 року «Гра престолів» вийде влітку 2017 року
Канал HBO підтвердив, що новий сезон «Гри престолів» повернеться на екрани не раніше наступного літа.

В офіційній заяві каналу також говориться, що в новий сезон увійде 7 епізодів (замість традиційних 10). Причина затримки релізу, як не дивно, погодні умови.

«Тепер, коли в «Грі престолів» настала зима, виконавчі продюсери Девід Беніофф і Д. Б. Вайсс вирішили, що для сюжетних ліній наступного сезону буде краще, якщо зйомки почнуться пізніше звичайного, коли зміниться погода. Замість звичної весняної прем'єри серіал вийде влітку, щоб ми могли укластися в знімальний графік», - пояснює Кейсі Блойс, програмний директор HBO. Він також нагадав, що восьмий сезон серіалу буде останнім.

Зйомки нового сезону пройдуть на півночі Ірландії, в Іспанії та в Ісландії. Серед режисерів значаться Марк Майлод, Джеремі Подесва, Метт Шекман і Алан Тейлор.

Перенесення початку показу сьомого сезону на літо означає, що серіал «пролетить» повз номінацій на премію «Еммі 2017», оскільки до розгляду приймаються тільки ті шоу, які вийшли в ефір до 31 травня.

Нагадаємо, що нещодавно «Гра престолів» отримала 23 номінації на премію «Еммі».
9023
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Таємниці Ґравіті Фолз
Пуаро Агати Крісті
Діагноз - майже не закохані
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно