,
Хороший лікар
Теорія великого вибуху
Майстри сексу

Документальний фільм «Гра престолів: Остання варта» вийде в травні

Документальний фільм «Гра престолів: Остання варта» вийде в травні Документальний фільм «Гра престолів: Остання варта» вийде в травні Документальний фільм «Гра престолів: Остання варта» вийде в травні
Телеканал HBO анонсував документальний фільм «Гра престолів: Остання варта» (Game of Thrones: The Last Watch), який розповість про створення фінального сезону епічної саги. Двогодинна картина вийде в ефір 26 травня 2019 року, рівно за тиждень після показу заключного епізоду восьмого сезону фентезійного епіка, знятого за романами Джорджа Р. Р. Мартіна.

Стрічку зняла британський режисер Джині Фінлей, яка перебувала на знімальному майданчику серіалу протягом року. Для зйомок документального фільму Фінлей отримала повний доступ, завдяки чому їй вдалося у всіх деталях показати процес виробництва. Актори, творці і знімальна команда розкажуть про битву з погодою, дедлайнами, спойлерами і про те, що означає створити цілий світ, прожити в ньому майже десять років, а потім назавжди попрощатися з ним.

Виконавчими продюсерами проекту виступають Девід Беніофф, Д. Б. Вайсс і Бернадетт Колфілд, продюсери - Джині Фінлей, Рейчел Хупер і Мартін Махон.

Нагадаємо, що прем'єра фінального сезону «Гри престолів» відбудеться 14 квітня 2019 року. Восьмий сезон буде складатися з шести епізодів, хронометраж яких буде від 60 до 80 хвилин. Дія почнеться в Вінтерфеллі, родовому маєтку Старків, куди прибудуть Дейенеріс і її армія, які готові захопити Залізний трон. Але для початку героям належить виграти в майбутній битві з армією мертвих, яка прорвалася на Південь після падіння Стіни в фіналі сьомого сезону.
3616
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Рання пташка
Вейворд Пайнс
Відкриття відьом
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно