,
Південний Парк
Людина-Павук. Щоденник супергероя
КітПес

«Гра престолів» встановила новий рекорд

«Гра престолів» встановила новий рекорд «Гра престолів» встановила новий рекорд
Прем'єра п'ятого сезону популярного телесеріалу «Гра престолів» каналу HBO встановила новий рекорд.

Першу серію нового сезону фентезійної драми 12 квітня подивилося 8 мільйонів чоловік, побивши власний рекорд і рекорд телеканалу HBO. За даними дослідницької компанії Nielsen, прем'єрна серія минулого, четвертого сезону привернула увагу 6,8 млн глядачів.

Прем'єра нового сезону «Гри престолів» також отримала рекордні рейтинги в Великобританії та Австралії: у Великобританії її подивилися майже 1,6 млн чоловік, а в Австралії - понад 500 тисяч осіб, що стало абсолютним рекордом для ринку платного телебачення в країні.

Цікаво, що встановити новий рекорд серіалу не завадили перші чотири епізоду шоу п'ятого сезону, які опинилися в мережі за день до прем'єри. Перші чотири серії були заплановані на 12, 19, 26 квітня та 3 травня відповідно, але відео вже доступне на торрентах.

На сьогоднішній день популярніше «Гри престолів» в США лише один телесеріал - «І мертві підуть», прем'єру п'ятого сезону якого в жовтні 2014 року подивилися більше 17 млн чоловік.
14532
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Мерліна
Вікінги
Секс і Каліфорнія
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно