,
Американці
КітПес
Американська історія злочинів

Йен Ермітаж зіграє юного Шелдона в приквелі «Теорії великого вибуху»

Йен Ермітаж зіграє юного Шелдона в приквелі «Теорії великого вибуху» Йен Ермітаж зіграє юного Шелдона в приквелі «Теорії великого вибуху»
Восьмирічний Йен ЕрмітажВелика маленька брехня») затверджений на головну роль в приквелі популярного серіалу «Теорія великого вибуху» на замовлення телеканалу CBS.

Юному акторові належить зіграти Шелдона Купера до того, як він став великим вченим-фізиком з великими дивацтвами. За сюжетом оригінального серіалу Шелдон почав подавати ознаки геніальності ще з дитячого садка, але його дитинство було далеко не безхмарним.

Роль матері юного Шелдона довірили Зої Перрі («Морська поліція: Спецвідділ»), яка є рідною донькою актриси Лорі Меткаф, що з'являлася в 11 епізодах оригінального серіалу в образі Мері Купер - єдиної людини, здатної вплинути на Шелдона. Пошуки актора на роль глави сімейства Куперів досі ведуться.

Про сюжет «Шелдона» поки нічого не відомо. У першому сезоні планується 13 епізодів. Як і передбачалося, Джим Парсонс, беззмінний виконавець ролі Шелдона в «Теорії великого вибуху», буде продюсувати приквел про свого героя.
9951
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гріфіни
Лютер
Теорія великого вибуху
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно