,
Стародавні
Цілком Таємно
Нескінченне кохання

Х′ю Лорі зіграє в третьому сезоні серіалу «Корона»

Х′ю Лорі зіграє в третьому сезоні серіалу «Корона» Х′ю Лорі зіграє в третьому сезоні серіалу «Корона» Х′ю Лорі зіграє в третьому сезоні серіалу «Корона»
58-річний актор виконає роль герцога Единбурзького в третьому сезоні популярного телесеріалу «Корона» (The Crown).

Х'ю Лорі замінить Метта Сміта, який зіграв чоловіка Єлизавети II в двох перших сезонах. Раніше вже було оголошено, що королеву Великої Британії в третьому сезоні замість Клер Фой буде грати Олівія Колман, а її сестру Маргарет - Хелена Бонем Картер, яка замінить Ванессу Кірбі. Заміни в касті пов'язані зі зміною віку головних героїв серіалу.

Як повідомив виданню один із джерел в знімальній групі, Лорі давно значився в фаворитах на цю роль, тим більше що вони з Колман вже грали разом у серіалі BBC «Нічний адміністратор», створивши дуже яскравий дует. Один з шоураннерів «Корони» Пітер Морган був дуже зацікавлений в участі актора в проекті.

«Були розглянуті інші претенденти, але Х'ю є ідеальним вибором», - заявив інсайдер.

Зйомки третього сезону «Корони» почнуться вже у 2018 році. У ньому вже повинні будуть з'явитися персонажі принцеси Діани і Камілли Паркер Боулз, а у четвертому сезоні вони, разом з принцем Чарльзом, повинні стати центральними фігурами сюжету. У другому сезоні юного принца Чарльза грав Біллі Дженкінс.

Нагадаємо, що серіал «Корона» розповідає історію британської королівської сім'ї в середині XX століття. Усього планується зняти шість сезонів по десять епізодів у кожному, які розкажуть про правління королеви з моменту заміжжя до теперішнього часу. У січні 2017 року перший сезон телесеріалу завоював «Золотий глобус» в категорії «Кращий драматичний серіал», а актриса Клер Фой отримала нагороду за кращу жіночу роль у драматичному серіалі. Прем'єра другого сезону серіалу відбулася 8 грудня 2017 року.
37579
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американці
Рання пташка
Хороший лікар
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно