,
Хроніки Шаннари
Дві дівчини без копійчини
Ми - такі

Доктор Хаус продовжений на восьмий сезон

Доктор Хаус продовжений на восьмий сезон Доктор Хаус продовжений на восьмий сезон Доктор Хаус продовжений на восьмий сезон
Як повідомляє Collider, компанія Fox продовжила серіал "Доктор Хаус" на восьмий сезон. Варто відзначити, що раніше виконавець головної ролі в серіалі - Х'ю Лорі заявляв, що не збирається продовжувати власний контракт, який завершується у нього після зйомок саме восьмого сезону. Він зазначив, що ознайомився зі сценарієм і кінець цього сезону, зйомки якого підійдуть до завершення влітку, представляється йому кінцем серіалу. Також актор відзначив, що ніколи не думав, що серіал протримається в ефірі так довго. Офіційні коментарі з боку Fox з приводу цього висловлювання не надходили.

Нещодавно з'ясувалося, що в прийдешньому сезоні в серіал повернуться виконавці ролей Вїлсона (Роберт Шон Леонард) і Формана (Омар Еппс). Ліза Едельштейн, яка грає роль Кадді, поки не продовжила контракт, однак це має відбутися в самий найближчий час.

У серіалі "Доктор Хаус" йде мова про геніального лікаря-діагноста, який має досить кепським характером і зневажає всякого роду етичні норми. Величезною популярністю серіал мав у 2008 році - його річна аудиторія перевищила 81,8 мільйона чоловік. Разом з тим в США інтерес до шоу з третього сезону поступово знижується (в середньому на епізод - з 19 мільйонів глядачів до 12 мільйонів).
5735
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гострі козирки
Південний Парк
Невгамовні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно