,
Дві дівчини без копійчини
Теорія великого вибуху
Знебожені

Восьмий сезон «Доктора Хауса» стане останнім

Восьмий сезон «Доктора Хауса» стане останнім Восьмий сезон «Доктора Хауса» стане останнім Восьмий сезон «Доктора Хауса» стане останнім Восьмий сезон «Доктора Хауса» стане останнім
Продюсери Девід Шор і Кеті Джейкобс разом з керівництвом каналу Fox заявили про закриття серіалу «Доктор Хаус» - восьмий сезон стане для нього останнім.

Причиною тому низькі рейтинги, а також небажання головного актора серіалу Х'ю Лорі продовжувати грати геніального лікаря-мізантропа. Решта з ще не показаних серій будуть транслюватися до квітня.

Серіал «Доктор Хаус» в ефірі американського телебачення з осені 2004 року. Дія даної епопеї будується навколо лікарні Прінстон-Плейнсборо, розташованої в Нью-Джерсі. В ній працює геніальний діагност Грегорі Хаус (Х'ю Лорі) - людина складна у спілкуванні, але він фактично єдиний, хто може розпізнати навіть найзаплутаніші випадки, які він розслідує з власною командою діагностів рівнем трохи нижчим, але при цьому вони часто надають йому вагому допомогу у розгляді проблеми.

А також він людина досить винахідлива, щоб вникнути в психологічні проблеми деяких своїх пацієнтів (та й колег теж), які часто не зовсім достовірно описують симптоми. Тому один з головних принципів Хауса - «Усі брешуть».

При цьому доктор довгі роки страждає від болю в нозі, щоб заспокоїти їх він постійно приймає сильне заспокійливе - вікодин, до якого у Хауса виробилася залежність, на чому будуються важливі аспекти сюжету.

Серіал був однією з основних рушійних сил каналу, що, правда, не вберегло його від зниження рейтингів. Акторові Х'ю Лорі «Доктор Хаус» приніс шалену популярність, а також дві премії «Золотий глобус» у номінації «Кращий актор в драматичному серіалі».

Чималу частку слави завдяки телесазі отримала і Олівія Вайлд, яка виконувала роль доктора Ремі Хадлі, якій саркастичний Хаус дав прізвисько «Тринадцята» через порядковий номер, даний їй під час конкурсу на місце в його команді.

Серед ініціаторів серіалу присутній автор «Підозрілих осіб» і «Людей Ікс» Брайан Сінгер.
3434
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нескінченне кохання
Пригоди Мерліна
Флінстоуни
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно