,
Маніяк
Рання пташка
Баффі - переможниця вампірів

Доктор Хаус, до побачення!

Доктор Хаус, до побачення! Доктор Хаус, до побачення! Доктор Хаус, до побачення!
В понеділок в США вийшов останній, 177-й епізод серіалу «Доктор Хаус», який йшов цілих вісім років.

Америка попрощалася зі своїм суперечливим героєм - ексцентричним і привабливим циніком - лікарем Грегорі Хаусом і його командою. Не всі сезони цього «медичного детективу» користувалися успіхом, але, незважаючи на можливі нерівності драматургії і критику, що обрушилася на творців після 4-5 сезонів, розставання з улюбленими героями стало подією для фанатів.

«Доктор Хаус» вийшов в ефір в 2004 році і миттєво прославив на весь світ актора, музиканта та письменника Х'ю Лорі, який до цього був добре відомий тільки у себе на батьківщині - у Великобританії. Справжні шанувальники Лорі, які знали його з початку 1990-х років, перш за все, по серіалу «Дживс і Вустер», раділи за актора, який став великою зіркою.

Для зйомок «Доктора Хауса» Лорі довелося не тільки кілька років поспіль імітувати кульгавість і американський акцент, але переїхати з сім'єю в США, так як щільний знімальний графік не дозволяв йому їздити в Англію. Але зусилля були не марними - Лорі став одним з найбільш високооплачуваних телевізійний акторів: до 2010 року він отримував $ 700 тис. за кожну серію.

Але це не дивно, оскільки своєю популярністю серіал на 90 відсотків зобов'язаний яскравого образу, який створив Лорі!
4949
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Таємниці Ґравіті Фолз
Дракони: Захисники Тупу
Краще подзвоніть Солу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно