,
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Невгамовні
Південний Парк

Новий сезон «Американської історії жаху» встановив рекорд

Новий сезон «Американської історії жаху» встановив рекорд Новий сезон «Американської історії жаху» встановив рекорд
Прем'єра четвертого сезону «Американської історії жаху» (American Horror Story) під назвою «Шоу виродків» (Freak Show) показала найкращий старт в історії серіалу. Перший епізод зібрав в цілому 10 млн глядачів, демо склало 3.1.

Показники цього року на 10% вище минулорічної прем'єри «Американської історії жаху: Шабаш» (American Horror Story: Coven), чий прем'єрний епізод раніше вважався найбільш рейтинговим в історії проекту. У ключовому демо серіал додав на 3% порівняно з минулим рекордом.

Нагадаємо, що дія першого, другого і третього сезонів серіалу розгорталася в різний час, різних місцях і сюжети ніяк не були пов'язані між собою. У першому сезоні («Американська історії жаху») розповідається історія родини, яка переїхала в старовинний особняк в Лос-Анджелесі. Сюжет другого сезону «Американська історія жаху: Притулок» закручений навколо психіатричної лікарні і журналістки, яка намагається розкрити серію жорстоких вбивств молодих жінок. Третій сезон «Американська історія жаху: Шабаш» був присвячений відьмам. У новому сезоні серіалу «Американська історія жаху: Шоу виродків» мова піде про групу циркових артистів з шоу виродків на чолі з колишньою зіркою німецьких кабаре Ельзою Марс.
8470
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Полдарк
І мертві підуть
КітПес
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно