,
Крила кохання
Маніяк
Вікінги

Фантастична мелодрама «Дружина мандрівника в часі» стане серіалом

Фантастична мелодрама «Дружина мандрівника в часі» стане серіалом Фантастична мелодрама «Дружина мандрівника в часі» стане серіалом Фантастична мелодрама «Дружина мандрівника в часі» стане серіалом
Канал HBO придбав права на серіал «Дружина мандрівника в часі», що заснований на однойменному романі Одрі Ніффенеггер.

Книга, що вийшла у 2003 році, розповідає про бібліотекаря Генрі Детембла, який через рідкісне генетичне захворювання стає мимовільним мандрівником у часі. Його дружина, художниця Клер, живе звичайним життям, намагаючись змиритися з несподіваними зникненнями чоловіка. Їх історія кохання сповнена пристрасті і заманює їх у романтичну пастку часу.

Cценаристом проекту виступає Стівен МоффатШерлок», «Доктор Хто»). Він же стане виконавчим продюсером разом з Брайаном Мінчіном і Сью Верту.

«Я прочитав «Дружину мандрівника в часі» Одрі Ніффенеггер багато років назад і закохався в неї. Більш того - я написав серію «Доктора Хто» під назвою «Дівчина в каміні» як пряму відповідь на неї. Коли я виявив, що в наступній книзі у Одрі один з персонажів дивиться цю саму серію, то зрозумів, що, ймовірно, вона мене розкусила. Шанс екранізувати цей роман через стільки років - це мрія, що збулася. Чудовий новий світ телебачення великих форм готовий до подібного роду глибини і складності», - заявив Моффат.

Це не перша екранізація книги: у 2009 році вийшов фільм «Дружина мандрівника в часі» з Еріком Бана і Рейчел МакАдамс у головних ролях. Тоді ж випустити власний серіал планував телеканал ABC, який найняв в якості сценариста Марту Кауффман («Друзі»), однак проект так і не був випущений.
26490
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Невгамовні
Як козаки...
Нескінченне кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно