,
Брати по зброї
Флінстоуни
Кохання напрокат

Деймон Лінделоф призначений шоураннером «Хранителів»

Деймон Лінделоф призначений шоураннером «Хранителів» Деймон Лінделоф призначений шоураннером «Хранителів» Деймон Лінделоф призначений шоураннером «Хранителів»
Деймон ЛінделофЗагублені») і канал HBO розробляють серіал «Хранителі» (Watchmen) за однойменним коміксом Алана Мура і Дейва Гіббонса.

Вперше «Хранителі» побачили світ у 80-х роках минулого століття в якості обмеженої серії з 12 коміксів, а пізніше були перевидані у вигляді графічного роману. В ньому розповідається про альтернативну Америку 1980-х, де з'являються супергерої з 40-60 років і допомагають США виграти війну у В'єтнамі. Однак через кілька років світ знову на межі війни, тепер вже ядерної, а супергерої оголошені поза законом. Більшість з них відійшло від справ, але деякі продовжують таємно працювати на уряд. Одного з них вбивають, в результаті розкривається змова, жертвами якого можуть стати мільйони.

У 2009 році комікс екранізував Зак СнайдерХранителі»). І хоча критика фільму була, в основному, позитивна, його збори в світовому прокаті виявилися дуже скромними. При бюджеті в $130 млн картина зібрала лише $185 млн. Головні ролі в ній зіграли Малін Акерман, Біллі Крудап, Меттью Гуд, Джекі Ерл Гейлі, Джеффрі Дін Морган, Карла Гуджино і Патрік Вілсон.

HBO вже намагався екранізувати комікс і навіть зустрічався для консультацій з Заком Снайдером, однак нинішній проект, як кажуть, не пов'язаний з попередньою спробою. Лінделоф виступає виконавчим продюсером і шоураннером багатосерійного проекту, а також візьме участь в розробці сценарію.


7492
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Діагноз - майже не закохані
І мертві підуть
Пригоди Джекі Чана
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно