,
Касл
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Безсоромні

Малін Акерман

Малін Акерман Малін Акерман Малін Акерман Малін Акерман Малін Акерман Малін Акерман Малін Акерман
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Malin Akerman
Зріст: 1.73 м
Дата народження: 12 травня 1978 | тілець
Місце народження: Стокгольм, Швеція
Жанри: Комедія, драма, мелодрама
Чоловік: Роберто Цинконе ... одна дитина

Біографія:

Малін Акерман (пов. Malin Maria Åkerman) народилася 12 травня 1978 року в Стокгольмі. Її мати, Піа, працювала моделлю, а батько, Магнус, був брокером. Коли дівчинці було два роки, сім'я емігрувала до Канади. Незабаром батьки розлучилися, батько повернувся до Швеції, а Малін залишилася разом з матір'ю в новій країні.

У 17 років Малін виграла конкурс «Супермодель Канади» і стала з'являтися в рекламних роликах. Попрацювавши моделлю, вона вирішила почати кар'єру актриси і переїхала до Каліфорнії, щоб бути ближче до «фабрики мрій». Справи у неї йшли непогано, і у 1997 році вона отримала першу роль - у серіалі «Земля: останній конфлікт». За цим послідували зйомки в серіалах «Інші» та «Таємниці Ніро Вулфа». А у 2005 році Акерман отримала роль Джуни у серіалі «Повернення» на телеканалі HBO.

У 2006 році вона дебютувала на великому екрані, зігравши роль Тари у фільмі Боба Оденкерка «Брати Соломон». Але першим серйозним проривом стала для актриси роль Лайли у комедії братів Фареллі «Дівчина моїх кошмарів», де вона зіграла у парі з відомим коміком Беном Стіллером.

Наступною після зйомок у братів Фареллі стала робота у мелодраматичній комедії «27 весіль» режисера Энн Флетчер. Малін Акерман грає другу жіночу роль - Тесс, сестру і суперницю в коханні головної героїні - Кетрін Гейґл.

Наступна амбітна робота - одна з головних ролей у фантастичному бойовику «Хранителі». Щоб зіграти роль Лори Юспешік, супергероїню на прізвисько «Шовковий привид 2», Малін довелося цілий місяць тренуватися по шість годин на день, щоб напрацювати достатню м'язову масу. «На заняттях я себе відчувала пенсіонеркою. Заздрила партнерам по зйомках, у яких були костюми з накладними м'язами, так що не треба було накачувати свої. Але найважчим було дотримуватися дієти. Я дуже люблю солодке - божеволію, якщо бачу шоколад» - згадує акторка.

У тому ж році вона з'явилася в ролях першого плану у фільмах «Тільки для закоханих», де вона грає Ронні - екранну дружину Вінса Вона, і «Освідчення».

У 2010 Малін Акерман разом з ще однією молодою зіркою, Зої Казан, з'явилася в незалежній комедії «Щасливі разом», яку було номіновано на головний приз фестивалю «Санденс», але в результаті стрічка отримала тільки нагороду глядацьких симпатій.

У 2011 році виходить кримінальний трилер за участю Малін - «Пастка 44». Історія тихого і спокійного життя трьох дівчат - Тесс, Ніккі і Доун, яке круто змінюється після того, як одна з них (героїня Малін Акерман), зустрічає таємничого незнайомця (його роль грає Брюс Вілліс).

З 20 червня 2007 Акерман заміжня за барабанщиком Роберто Цинконе, з яким вона зустрічалася 4 роки до їхнього весілля. У подружжя є син - Себастьян Цинконе (2013).

Фільмографія:

2014 Я бився з законом / I Fought the Law ... Sandra
2013 - ... Зал дружина / Trophy Wife (серіал) ... Kate Harrison
2013 Клуб «CBGB» / CBGB ... Debbie Harry
2013 - ... Телеведучі / Newsreaders (серіал) ... Ingrid Hagerstown
2012 The Smart One (ТБ) ... Candy Swann Cooper
2012 Цифрова радіостанція / The Numbers Station ... Katherine
2012 Забійний вікенд / Cottage Country ... Cammie Ryan
2012 Рок на віки / Rock of Ages ... Constance Sack
2012 - ... Пекуча любов / Burning Love (серіал) ... Willow
2012 Готель «Нуар» / Hotel Noir ... Swedish Mary
2012 Гігантська механічна людина / The Giant Mechanical Man ... Jill
2012 Медальйон / Stolen ... Riley Jeffers
2012 Оголена спокуса / Wanderlust ... Eva
2011 Пастка 44 / Catch .44 ... Tes
2011 Кайлі / Kaylien (короткометражний) ... Mom
2011 - ... Передмістя / Suburgatory (серіал) ... Alex
2010 Клуб шалених / The Bang Bang Club ... Robin Comley
2010 Електра Luxx / Elektra Luxx ... Trixie
2010 Щасливі разом / Happythankyoumoreplease ... Annie
2010 Романтики / The Romantics ... Tripler
2010 - ... Телеканал «Гори в Пеклі» / Funny or Die Presents ... (серіал) ... Cast (Holdup)
2009 Бувай, Саллі / Bye Bye Sally (короткометражний) ... Sally Grimshaw
2009 Тільки для закоханих / Couples Retreat ... Ronnie
2009 Освідчення / The Proposal ... Gertrude
2009 Хранителі / Watchmen ... Laurie Jupiter, Silk Spectre II
2008 - ... Дитяча лікарня / Childrens Hospital (серіал) ... Dr. Valerie Flame
2008 27 весіль / 27 Dresses ... Tess
2007 Собача любов / Heavy Petting ... Daphne
2007 Дівчина моїх кошмарів / The Heartbreak Kid ... Lila
2007 Брати Соломон / The Brothers Solomon ... Tara
2006 Продюсер / Love Monkey (серіал) ... Kira Dungen
2005 - ... Як я зустрів вашу маму / How I Met Your Mother (серіал) ... Movie Stella
2005 Повернення / The Comeback (серіал) ... Juna Millken
2004 - 2011 Антураж / Entourage (серіал) ... Tori
2004 Гарольд і Кумар ідуть у відрив / Harold & Kumar Go to White Castle ... Liane
2003 The Utopian Society ... Tanci
2002 Круг / The Circle ... Tess
2001 Любов до ляльок з дробовиком / Shotgun Love Dolls (ТБ) ... Rock Candy
2001 - 2002 Witchblade (серіал) ... Karen Bronte
2001 - 2004 Доктор / Doc (серіал) ... Maddy Dodge
2000 - 2002 Таємниці Ніро Вульфа / A Nero Wolfe Mystery (серіал) ... Server Girl
2000 Черепа / The Skulls ... Coed in Caleb's Apartment
2000 Інші / The Others (серіал) ... Diane Stillman
1999 - 2002 Мисливці за старовиною / Relic Hunter (серіал) ... Elena
1999 - 2001 Двічі в житті / Twice in a Lifetime (серіал) ... Ramona Dubois
1997 - 2002 Земля: Останній конфлікт / Earth: Final Conflict (серіал) ... Avatar

Нагороди та премії:

Сатурн, 2010 рік
Номінації: Краща актриса другого плану («Хранителі»)
3419
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Еш проти Зловісних Мерців
Хроніки Шаннари
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.