,
Нескінченне кохання
Вікінги
Вейворд Пайнс

Рейчел МакАдамс

Рейчел МакАдамс Рейчел МакАдамс Рейчел МакАдамс Рейчел МакАдамс Рейчел МакАдамс Рейчел МакАдамс
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Rachel McAdams
Зріст: 1.65 м
Дата народження: 17 листопада 1978 | скорпіон
Місце народження: Лондон, Онтаріо, Канада
Жанри: Драма, комедія, мелодрама

Біографія:

Рейчел МакАдамс одна з найвідоміших актрис, що грають в молодіжних фільмах, серіалах і комедіях. Здобула популярність в Голлівуді буквально за одну ніч. Вона завжди знала, що хоче стати актрисою ...

Рудоволоса красуня Рейчел МакАдамс (Rachel McAdams) народилася в родині водія і медсестри в канадському місті Лондон, Онтаріо. З малих років дівчинка займалася фігурним катанням, а в чотири роки вже брала участь в змаганнях. Проте з часом їй набридли постійні травми і удари, набуті під час виступів, і Рейчел кинула заняття.

У 13 років вона вперше з'явилася на сцені: юна МакАдамс грала в постановках творів Шекспіра в літньому таборі. Незважаючи на вдалий сценічний досвід, сама Рейчел ставилася до свого "театрального" захоплення виключно як до пустощі. А, закінчивши школу, дівчина планувала вступити до коледжу і вивчати науки, присвячені культурі та мистецтву.

І все-таки МакАдамс не судилося стати мистецтвознавцем або літератором. Завдяки напутнім радам її вчителя по сценічній майстерності, дівчина вступила до Йоркський університет. Профілюючою дисципліною Рейчел вибрала для себе театральне мистецтво. Через деякий час вона стала провідною актрисою університетського театру. За час навчання нею було зіграно величезна кількість вистав та студентських фільмів. Університет МакАдамс закінчила з відзнакою зі ступенем бакалавра в галузі образотворчого мистецтва.

У 1998 році актриса дебютувала на телебаченні в популярному диснеївському серіалі «Знаменитий Джетт Джексон». А потім пішли ролі в шоу Shotgun Love Dolls і телефільмі «Винен по асоціації».

Актрисі пощастило знятися у фільмі «Мене звуть Таніно», відомого канадського режисера Паоло Вірца. Картина була представлена на Венеціанському кінофестивалі в 2003 році. Крім того, Рейчел виконала одну з головних ролей в драмі «Ідеальний пиріг» і була номінована на премію «Джині» (канадський аналог Оскара) в категорії «Краща другорядна актриса».

МакАдамс з легкістю перевтілюється з драматичної актриси в комедійну. Саме в такому амплуа Рейчел вперше постала перед американським глядачем у фільмі «Кралечка». У 2004 році талановита канадка зіграла відразу в двох картинах: «Паскудні дівчата» і «Щоденник пам'яті».

У мелодрамі «Щоденник пам'яті», екранізації бестселера Ніколаса Спаркса, МакАдамс знялася разом з Райаном Гослінгом. На церемонії нагородження MTV Movie Awards пара заслужила премію за «Кращий поцілунок».

Завдяки цій романтичній драмі, а також комедії «Паскудні дівчата», Рейчел підкорила серця багатьох і придбала статус багатообіцяючою актриси Голлівуду.

У 2005 відбулася прем'єра психологічного трилера Веса Крейвена «Нічний рейс», в якому актриса виконала головну роль. А до цього на великі екрани вийшла комедія «Непрохані гості».

Фільмографія:

2013 Пристрасть / Passion ... Christine
2012 Поховання / Untitled Terrence Malick Project ... Jane
2012 Клятва / The Vow ... Paige
2011 Шерлок Холмс: Гра тіней / Sherlock Holmes: A Game of Shadows ... Irene Adler
2011 Північ у Парижі / Midnight in Paris ... Inez
2010 Ранковий підйом / Morning Glory ... Becky Fuller
2009 Дружина мандрівника в часі / The Time Traveler's Wife ... Clare Abshire
2009 Шерлок Холмс / Sherlock Holmes ... Irene Adler
2009 Ігри влади / State of Play ... Della Frye
2008 Щасливчики / Lucky Ones, The ... Colee Dunn
2007 Подружжя / Married Life ... Kay Nesbitt
2006 Time Traveler's Wife
2005 Привіт родині! / Family Stone ... Amy Stone
2005 Нічний рейс / Red Eye ... Lisa Reisert
2005 Непрохані гості / Wedding Crashers
2004 Щоденник пам'яті
2004 Паскудні дівчата / Mean Girls
2002 Ідеальний пиріг / Perfect Pie ... Patsy
2002 Мене звуть Таніно / My Name Is Tanino ... Sally Garfield
2002 Guilt by Association ... Danielle
2002 Кралечка / Hot Chick
2001 Любов до ляльок з дробовиком / Shotgun Love Dolls ... Beth
2003 - 2006 Ремені і стріли / Slings and Arrows ... Kate McNab
1998 - 2001 Знаменитий Джетт Джексон / Famous Jett Jackson, The ... Hannah Grant
1997 - 2002 Земля: Останній конфлікт / Earth: Final Conflict ... Christine Bickwell

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2006 рік
Номінації: Кращий актор або актриса («Нічний рейс»)

Британська академія, 2006 рік
Номінації: Майбутня зірка

Премія каналу «MTV», 2005 рік
Переможець: Жіночий прорив року («Паскудні дівчата»); Кращий поцілунок («Щоденник пам'яті»); Краща екранна команда («Паскудні дівчата»)
Номінації: Краща жіноча роль («Щоденник пам'яті»); Кращий лиходій («Паскудні дівчата»)

Посилання:

www.rachelmcadams.org
22017
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сини Анархії
Величне століття. Роксолана
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.