,
Вейворд Пайнс
Надприродне
Сліпа зона

Рейчел Білсон

Рейчел Білсон Рейчел Білсон Рейчел Білсон Рейчел Білсон Рейчел Білсон
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім'я (лат.): Rachel Bilson
Зріст: 1.65 м
Дата народження: 25 серпня 1981 | діва
Місце народження: Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Жанри: комедія, ток-шоу, драма

Біографія:

Рейчел Білсон народилася 25 серпня 1981 у Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Її мати Дженіс Білсон працювала лікарем, а батько Денні Білсон продюсером фільмів, серіалів, відео ігор і т.д. Вся сім'я Білсон так чи інакше крутилася в шоу-бізнесі. Її прадід Джордж Білсон, був головою відділу трейлера в «RKO Pictures», прабабуся Хетті Білсон (уродженка Брукліна) була сценаристом, а дідусь Брюс Білсон режисером. Батьки Рейчел розлучилися, коли вона була ще маленькою, а в 1997 році її батько повторно одружився з акторкою Хезер Медуей. 19 грудня 2001 у них з'явилася дочка - Хетті Білсон.

Рейчел з дитинства була бунтарка. Особливо проявився її неслухняний характер у підлітковому віці. Коли дівчинці було 13 років, вона і група друзів її брата потрапили в автомобільну аварію (пряме зіткнення з іншим автомобілем.). У результаті Рейчел пролежала в лікарні без свідомості кілька днів, так само у неї був шрам над правим оком і іноді вона страждала від тимчасової втрати пам'яті і мігрені.

Рейчел закінчила середню школу Волтера Ріда у 1996 і старшу школу "Notre Dame High School" у 1999 році. Поки вона вчилася в Notre Dame, то постійно ходила на різні прослуховування. У результаті яких з'явилася в декількох театральних постановках, таких як «Прощай Бірбом», «Одного разу у Метрассе» та «Суворе випробування». Після року роботи на сцені, Рейчел помітили і запросили у фантастичний серіал «Це так», де їй дісталася одна з головних ролей. Проте серіал так ніколи і не випустили, через те, що канал CBS не зміг знайти джерела фінансування.

Після інциденту з серіалом «Це так» Рейчел поступила до коледжу "Grossmont" в Сан-Дієго, але після одного року навчання, вона кинула і за порадою батька стала займатися своєю акторською кар'єрою, з'являючись у різних рекламах, наприклад для Raisin Bran, рекламуючи сухий сніданок у вигляді пластівців з пшеничних висівок з родзинками і в рекламах для Pepto-Bismol.

У 2003 році Рейчел з'явилася в епізодах серіалів «Баффі - переможниця вампірів» та «8 простих правил для друга моєї доньки-підлітка», так само в короткометражному фільмі «Незломлений». Після цього вона була запрошена в новий серіал, на каналі FOX - «Одинокі серця», де їй дісталася роль Саммер Робертс. Спочатку її роль не була постійною і героїня Рейчел повинна була з'явитися всього в декількох епізодах, але потім вона підписала контракт і починаючи з епізоду 1.14 «Зворотний відлік», ім'я актриси з'явилося в титрах.

У результаті успіху серіалу « «Одинокі серця»», Рейчел стала відомою серед підліткової аудиторії. У 2005 році на премії Teen Choice Awards, Білсон забрала три нагороди, як: «Найсексуальніша», «Краща драматична актриса на ТБ» і «Краща ТВ пара» (завойована разом з Адамом Броді). У цьому ж році, Рейчел потрапила на шостий рядок у списку «Найгарячіших» на думку журналу Максим, у 2006 році на 14 сходинку, а в 2007 лише на 39. У 2005 році журнал FHM поставив Рейчел на 77 рядок у списку «100 найсексуальніших жінок у Світі», а Британська версія журналу FHM у 2006 році, поставила Рейчел на 28 рядок. У січні 2008 року найвідоміший радіо-діджей у світі назвав актрису «найгарячішим курчам у Голлівуді.»

Перша роль на великому екрані була в 2006 році, в романтичній комедії «Останній поцілунок», де Рейчел зіграла разом з актором Заком Браффа, відомим за своєю роллю Джейді в комедійному серіалі «Клініка» та актрисою Джесіндою Баррет.
Одного разу Рейчел сказала, що їй більше подобається грати у кіно і вона хотіла б такі ролі, як наприклад у Наталі Портман або Скарлет Йоганссон. «Я вдячна, Одинокім серцям за успіх », - говорить актриса, «Але я відчуваю, що готова йти далі, до великих ролей у фільмах». В кінці 2006 року Рейчел підписала контракт на роль у фільмі Телепорт.

Серіал «Одинокі серця» не тільки зробив Рейчел зіркою, а й подарував кохання: вона зустрічалася з Адамом Броді, який грав її серіального бойфренда. Пара була разом з 2003 року, і після після трьох років тривалих відносин - розлучилися. У 2007 році Рейчел стала зустрічатися з актором Хейденом Крістенсеном. У недавньому інтерв'ю розповіла про свої стосунки з Хейденом: «Хочу заявити всім, кому це цікаво, а я думаю серед дівчат знайдуться бажаючі знати деякі подробиці нашого роману. Так ось - Хейден відмінно цілується!».

Фільмографія:

2019 Давай проведемо ніч разом / Lovestruck ... Daisy Valentine
2018 Magnetic Plasma for mass(es) Enlightenment ... Love
2018 Дубль два / Take Two (серіал) ... Sam Swift
2014 Пограбування по-американськи / American Heist ... Eyewitness
2013 З ким переспати? / The To Do List ... Amber
2013 – ... П'яна історія / Drunk History (серіал) ... Constance Kopp
2012 – 2018 Нешвілл / Nashville (серіал) ... Alyssa Greene
2011 – 2015 Серце Діксі / Hart of Dixie (серіал) ... Dr. Zoe Hart
2011 Кращі друзі і дитина / BFF & Baby ... Laura
2010 В очікуванні вічності / Waiting for Forever ... Emma Twist
2008 Нью-Йорк, я люблю тебе / New York, I Love You ... Molly
2008 Телепорт / Jumper ... Millie
2007 - .... Чак / Chuck (серіал) ... Lou
2006 Останній поцілунок / Last Kiss ... Kim
2005 - .... Як я зустрів вашу маму / How I Met Your Mother (серіал) ... Cindy
2003 Unbroken / Unbroken (відео) ... Rachel
2003 - 2007 Одинокі серця / O.C., The (серіал) ... Summer Roberts
2002 - 2005 8 простих правил для друга моєї доньки-підлітка / 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (серіал) ... Gum Chewing Girl
1998 - 2006 Шоу 70-х / That '70s Show (серіал) ... Christy
1997 - 2003 Баффі - переможниця вампірів / Buffy the Vampire Slayer (серіал) ... Colleen
1995 - 2009 Божевільне телебачення / Mad TV (серіал) ... Summer Roberts
10727
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Друзі
Цілком Таємно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.