,
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Баффі - переможниця вампірів
Ми - такі

Стівен Спілберг спродюсує серіал «Прекрасний новий світ»

Стівен Спілберг спродюсує серіал «Прекрасний новий світ» Стівен Спілберг спродюсує серіал «Прекрасний новий світ»
Телекомпанія Amblin Television планує випустити екранізацію роману-антиутопії «Прекрасний новий світ» (Brave New World) англійського письменника Олдоса Гакслі.

Дія роману розгортається в Лондоні далекого майбутнього, в 2541 році. Люди на всій Землі живуть в єдиній державі, суспільство якого ділиться на п'ять каст. Ким народиться людина - вирішує держава ще на стадії ембріона. За задумом творців кожен знає своє місце, свої обов'язки і, більше того, привчений з любов'ю і повагою ставитися до них. Невідповідні стандартам відправляються на «резервування», поки одного разу один з «дикунів» не кидає виклик системі, ставлячи під загрозу існування всього суспільного ладу.

Відомо, що Стівен Спілберг стане одним з трьох продюсерів проекту. Адаптацією сюжету займеться сценарист Леслі Боем, відомий по фантастичному міні-серіалу «Викрадений», який отримав «Еммі» у 2003 році.

Нагадаємо, що роман «Прекрасний новий світ» Олдоса Гакслі вийшов у світ в 1932 році і займає п'яту сходинку в списку 100 кращих англомовних романів XX століття за версією Modern Library.
7029
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Розчарування
Постукай в мої двері
Леді Баг та Супер-Кіт
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно