,
Кохання напрокат
Секс і Каліфорнія
Табу

Бейл і Деймон зіграють у фільмі про протистояння Ford і Ferrari

Бейл і Деймон зіграють у фільмі про протистояння Ford і Ferrari Бейл і Деймон зіграють у фільмі про протистояння Ford і Ferrari
Крістіан Бейл і Метт Деймон офіційно затверджені на головні ролі в байопіку «Форд проти Феррарі» (Ford vs Ferrari).

Сюжет картини, заснований на реальних подіях, розповість історію створення найшвидших гоночних автомобілів у світі. У центрі уваги знаходиться група ексцентричних американських інженерів і дизайнерів на чолі з автомобільним конструктором Кероллом Шелбі (Деймон) і британським гонщиком Кеном Майлсом (Бейл). Генрі Форд II ставить перед ними завдання: розробити з нуля абсолютно новий автомобіль, за допомогою якого на чемпіонаті світу 1966-го року в Ле-Мані стане можлива перемога над постійно домінуючою командою Феррарі.

Крім Бейла і Деймона у картині також знімуться Катріна Балф («План втечі») і Ноа Джуп («Диво»), які втілять образи дружини і сина героя Бейла відповідно.

Зніме стрічку режисер «Логана» Джеймса Менґолд. Сценарій напишуть брати Джез і Джон-Генрі Баттеруорт («На межі майбутнього», «Гра без правил»), допомагати яким буде сам режисер.

Створенням фільму займеться студія 20th Century Fox. Дата релізу «Форда проти Феррарі» поки що не повідомляється.
41689
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Стародавні
Чужоземка
Пуститися берега
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно