,
Футурама
Американці
Стріла

Роберт Де Ніро зніметься у фільмі про Енцо Феррарі

Роберт Де Ніро зніметься у фільмі про Енцо Феррарі Роберт Де Ніро зніметься у фільмі про Енцо Феррарі Роберт Де Ніро зніметься у фільмі про Енцо Феррарі
Роберт Де Ніро виконає головну роль у біографічному фільмі про засновника компанії «Ferrari» Енцо Феррарі.

В основу сюжету ляже автобіографічна книга Енцо «Феррарі 80», написана засновником італійської компанії у 1981 році. Стрічка, яка буде знята зусиллями кінокомпанії Triworld Cinema спільно з компанією Де Ніро Tribeca Enterprises, охопить історичний період з 1945 року до 1980-х років, і розповість як про успішні етапи життя Феррарі, так і про драматичні моменти, як наприклад, смерть його сина Діно, який помер у 24-річному віці від важкої хвороби.

Попередньою версією сценарію займаються Стівен Дж. Рівел і Крістофер Вілкінсон («Алі»). Режисером картини може стати Клінт Іствуд, який зацікавлений в участі в проекті і висловив бажання очолити зйомки, якщо йому сподобається сценарій.

Очікується, що прем'єра картини відбудеться у 2016 році.

«Для мене велика честь і задоволення розповісти про життя цієї екстраординарної людини, яка зробила революцію в автомобільному світі, і пройшла через різні історичні періоди», - сказав Де Ніро.

Цікаво, що Роберт Де Ніро вже міг зіграти Енцо Феррарі - ще у 1993 році, коли йому запропонували головну роль у фільмі Майкла Манна з бюджетом в 65 мільйонів доларів, але проект так і не був запущений.
7275
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Розчарування
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Абатство Даунтон
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно