,
Таємниці Ґравіті Фолз
Безсоромні
Помаранчевий - хіт сезону

Крістіан Бейл зіграє в новому проекті Скотта Купера

Крістіан Бейл зіграє в новому проекті Скотта Купера Крістіан Бейл зіграє в новому проекті Скотта Купера
Актор Крістіан Бейл виконає головну роль у пригодницькому вестерні «Противники» (Hostiles).

Дія в майбутньому фільмі буде розвиватися у 1892 році. У центрі історії офіцер американської армії, який погоджується супроводжувати вмираючого індіанського вождя і його сімейство, що повертаються додому. Їхній шлях, повний небезпек, лежить від віддаленої застави в Нью-Мексико до пасовищ Монтани. По дорозі герої, які були колись противниками, зустрічаються з молодою вдовою, рідні якої були жорстоко вбиті. Разом вони намагаються впоратися з непростими природними умовами та загрозою нападу ворожих племен індіанців.

Постановкою картини займеться Скотт Купер. Він також напише для неї сценарій і буде продюсувати проект разом з Джоном Лешером, який курирував його «Чорну месу».

Початок зйомок запланований на липень цього року.

Для Крістіана Бейла «Противники» стануть поверненням до роботи у великому кіно після перерви, взятої актором на відновлення через травму коліна. Бейл мав намір приєднатися до «Енцо Феррарі» Майкла Манна, але відмовився від ролі у зв'язку з проблемами зі здоров'ям.
7424
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Якось у казці
Брати по зброї
Невгамовні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно