,
Чорний список
Безсоромні
Секс і Каліфорнія

Крістіан Бейл планує життя після Бетмена

Крістіан Бейл планує життя після Бетмена Крістіан Бейл планує життя після Бетмена Крістіан Бейл планує життя після Бетмена Крістіан Бейл планує життя після Бетмена Крістіан Бейл планує життя після Бетмена
Незважаючи на новини про участь Крістіана Бейла у новому проекті Терренса Маліка, сам актор наголошує, що визначиться зі своїм наступним фільмом тільки після того як цієї осені закінчить зйомки у трилері «Відродження Темного Лицаря». Без роботи Бейл не залишиться - в його планах як мінімум п'ять фільмів, включаючи ремейк «Олдбоя» Спайка Лі.

Робота над завершальним фільмом трилогії Крістофера Нолана про Бетмена закінчиться в листопаді цього року. Отже, до зйомок у черговому проекті актор приступить не раніше січня 2012-го. Подивимося, що стоїть в планах Крістіана Бейла.

Мабуть, найцікавішим з усіх, є ремейк корейської кримінальної драми «Олдбой». Режисером призначений Спайк Лі, а Крістіан Бейл може опинитися в ролі головного лиходія. Подейкували, що Лі хоче бачити в своєму фільмі Джоша Броліна, але на сьогоднішній день вакансія на головну роль відкрита.

Бейл може переметнутися у більш легкий жанр і знятися в мюзиклі «Зірка народилася». І нехай це теж ремейк, його режисером стане сам Клінт Іствуд. По всій видимості Леонардо ДіКапріо, який придивлявся до головної ролі, більше не зацікавлений в картині, але в головній жіночій ролі значиться співачка Бейонсе Ноулз.

Майкл Манн у квітні заявив про бажання зняти картину в стилі «Скарбів Сьєрра Мадре». Проект під назвою «Золото» може об'єднати Манна з Крістіаном Бейлом, який знімався у нього в «Джонні Д». Відзначимо, що крім «Золота» у Манна є над чим попрацювати: в його планах гангстерська сага «Великий тунець», а також історична драма «Азенкурі» про британського лучники, що боровся на стороні французів в 1415 році

Також Бейл може знятися у фільмі режисера «Божевільного серця» Скотта Купера Out of the Furnace. Дія розвернеться в штаті Індіана в 1986 році. Головний герой, вийшовши з в'язниці, хоче одружитися на подрузі, але замість мирного життя знову втягується у світ криміналу, взявшись за розслідування вбивства брата.

І, нарешті, цього літа стало відомо, що Даррен Аронофскі хоче бачити Крістіана Бейла у ролі Ноя в своєму однойменному епіці про творця Ковчега. На сьогоднішній день про «Ноя» нічого не чути, а от Аронофскі вже наступного тижня приступить до виконання обов'язків голови журі Венеціанського кінофестивалю.

До проекту Зака Снайдера «Остання фотографія» актор більше не має відношення.

У майбутньому році Бейла можна буде побачити в картині «13 жінок з Нанкіна» і, звичайно, в образі Брюса Уейна.
2705
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пригоди Джекі Чана
Хороший лікар
Чорні вітрила
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно