,
Відьми Іст-Енду
Еш проти Зловісних Мерців
Хороший лікар

Брати Коен розкажуть про нелегальний онлайн-ресурс «Silk Road»

Брати Коен розкажуть про нелегальний онлайн-ресурс «Silk Road» Брати Коен розкажуть про нелегальний онлайн-ресурс «Silk Road» Брати Коен розкажуть про нелегальний онлайн-ресурс «Silk Road»
Джоел і Ітан Коен напишуть сценарій для майбутнього трилера «Темна мережа» (Dark Web).

Сюжет фільму, заснований на статті Джошуа Бірмана для журналу «Wired», розповість історію Росса Ульбріхта (також відомого як Dread Pirate Roberts) - власника анонімного інтернет-майданчика «Шовковий шлях» (Silk Road). Отримавши у 2006 році ступінь бакалавра з фізики, Ульбріхт став вивчати кристалографію, але через три роки втратив будь-який інтерес до науки. Він зайнявся створенням ресурсу з нелегальної торгівлі в «темній» сфері інтернету, яку забезпечує система проксі-серверів Tor. «Шовковий шлях» проіснував два роки, після чого 2 жовтня 2013 року Росс Ульбріхт був заарештований агентами ФБР. Йому було пред'явлено звинувачення в торгівлі наркотиками, відмиванні грошей і хакерській діяльності, а також він був визнаний винним в замовному вбивстві. З 2015 року Росс відбуває довічне ув'язнення.

Після того як у 2013 році компанія 20th Century Fox викупила права на екранізацію статті, драматургією займався письменник і сценарист Денніс Ліхейн, але з якоїсь причини був списаний з рахунків. Тепер же Fox покладає великі надії на культових кінорежисерів і сценаристів - братів Коен. Продюсувати стрічку будуть Джошуа Бірман, Пітер Чернін, Дженно Топпінг і Джошуа Девіс. Хто стане режисером фільму, поки не повідомляється.

20th Century Fox разом з Chernin Entertainment займуться виробництвом картини.

За останні кілька років Голлівуд не раз намагався перенести на екрани історію Росса Ульбріхта. Так, у 2015 році вийшов документальний фільм «Глибинна мережа», автором якого став Алекс Вінтер.

Нагадаємо, що Джоел і Ітан Коен є власниками чотирьох премій «Оскар», двох премій «BAFTA», Золотої пальмової гілки Каннського кінофестивалю і багатьох нагород провідних кінематографічних конкурсів і фестивалів. Останньою режисерською роботою братів Коен, яка вийшла у прокат, є комедійна стрічка про Голлівуд «Аве, Цезар!».
7399
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Останнє королівство
Абатство Даунтон
Якось у казці
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно