,
Життя з Луї
Полдарк
Картковий будинок

Саша Барон Коен вирушить рятувати світ

Саша Барон Коен вирушить рятувати світ Саша Барон Коен вирушить рятувати світ
Саша Барон Коен збирається продюсувати і зніматися в головній ролі в екранізації коміксу «Мендрейк Чарівник» (Mandrake the Magician).

Комікс, створений Лі Фальком у 1934 році, розповідає історію пригод ілюзіоніста Мендрейка, який володіє силою гіпнотизувати своїх ворогів. Разом зі своїм помічником, силачем Лазарем, він бореться з бандитами, божевільними вченими, прибульцями і істотами з інших вимірів.

Над сценарієм стрічки працює Том Вілер («Кіт у чоботях»). Постановкою фільму займеться автор «Людей у чорному 3» Ітан Коен.

Warner Bros. купили права на комікс у 2012 році і сподіваються зняти блокбастер, що не вийшло у компаній Disney, Baldwin Entertainment і Hyde Park, які намагалися це зробити ще у 2005 році. Про Мендрейка у 1939 році був знятий 12-серійний серіал студією Columbia, а також телевізійний фільм 1979 року.

Нагадаємо, що цього року Сашу Барона Коена можна буде побачити у двох стрічках: комедійному бойовику «Брати з Ґрімзбі» та пригодницькому фентезі «Аліса в Задзеркаллі».
6858
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Цілком Таємно
Діагноз - майже не закохані
Футурама
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно