,
Теорія великого вибуху
Сини Анархії
Відкриття відьом

Клан Аль Капоне врятує Чикаго від вампірів

Клан Аль Капоне врятує Чикаго від вампірів Клан Аль Капоне врятує Чикаго від вампірів Клан Аль Капоне врятує Чикаго від вампірів
Комікс видавництва Top Cow «В пилу» - In The Dust - ще не опублікований, а компанія Solipsist Films вже придбала права на його екранізацію. Історія привернула продюсерів незвичайним змішуванням жанрів: агенти і гангстери об'єднуються, щоб дати відсіч вампірам.

Дія коміксу розвивається в 30-і роки минулого століття під час пилових бур, що вирували на заході США. Під час бур з невеликих міст зникають цілі родини. Агент ФБР, який розслідує справу про зникнення людей, виявляє, що під покровом вітру і пилу діє ціла армія вампірів. Герой змушений об'єднатися з нащадками клану Аль Капоне, щоб врятувати Чикаго, коли вампіри звертають свою увагу на Місто Вітрів.

Автором комікса є юрист Джордж Махаффі, він же напише сценарій майбутнього фільму. У минулому році ім'я Махаффі вже спливало в новинах кіно - юрист продав компанії Майкла Бея Platinum Dunes сценарій під назвою Heatseekers, щось середнє між фільмами «Форсаж» та «На гребені хвилі». Крім цього, Махаффі продав ще два своїх сценарія, тому новачком його вже можна не вважати.

Стівен Л'Оре, який очолює компанію Solipsist Films, вже не вперше стикається з вампірами в кіно: нещодавно він придбав права на комікс «Безсмертна любов», де мова йде також про популярні в наш час кровососів. Також компанія Л'Оре розробляє екранізацію графічного роману «Живі і мертві» про маніяка, що відкриває Снафф-театр в 19 столітті і заманюють людей у ​​свій Гран-Гиньоль. Фільм взявся знімати режисер «Машиніста» Бред Андерсон.

Режисерське крісло екранізації коміксу «В пилу» поки вакантне.
2847
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Кохання напрокат
Цілком Таємно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно