,
Касл
Злі пташки
Гострі козирки
Загрузка...

Сара Мішель Геллар

Сара Мішель Геллар Сара Мішель Геллар Сара Мішель Геллар Сара Мішель Геллар Сара Мішель Геллар Сара Мішель Геллар Сара Мішель Геллар
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса, продюсер
Ім'я (лат.): Sarah Michelle Gellar
Зріст: 1.63 м
Дата народження: 14 квітня 1977 | овен
Місце народження: Нью-Йорк, США
Жанри: Комедія, драма, документальний
Чоловік: Фредді Принц мол. ... одна дитина

Біографія:

Сара ніколи не бачила свого батька, але все життя зневажала його за те, що він залишив їх з матір'ю одразу після її народження.

У дитинстві Сара серйозно займалася фігурним катанням, де й познайомилася зі своєю найкращою подругою Мелісою Джоан Харт, майбутньою зіркою серіалу «Сабріна - маленька відьма». Крім фігурного катання, Сара захоплювалася тхеквондо і навіть заслужила червоний пояс.

Але в дитинстві Сара Мішель мріяла не про великий спорт. Вона хотіла стати фоторепортером і знімати тварин. На жаль, дитячим мріям не судилося збутися. Одного разу маленьку дівчинку помітив у кафе агент і запропонував Сарі попрацювати на телебаченні. Та з ходу дала незнайомцю свою домашню адресу і телефон.

Сара почала зніматися у рекламі. Її перша спроба обернулася скандалом. У рекламному ролику кафе Burger King Сара купувала бургер і відкусуючи, промовляла: «У Макдональдсі кладуть на 20% менше м'яса, ніж в "Бургер Кінг!». У 1982 році відбувся суд над компанією, а маленька Сара проходила у справі як свідок. У пресі скандал прозвали "Війною бургерів". Слідом за цією гучною рекламою, дівчинці надійшло маса пропозицій знятися більш ніж у сотні рекламних роликів.

Крім того, мама водила дівчинку на всілякі прослуховування, і Сара знялася у фільмах «Під Бруклінським мостом», «Весела ферма», «Високі ставки», «Спенсер: напрокат», «Вдова Блейр». Через ранню кар'єру у Сари постійно були погані відносини з однолітками. Вона була занадто «зоряної» для звичайної школи і недостатньо багатою для закритої.

Навички тхеквондо допомогли Сарі отримати роль Баффі у серіалі «Баффі - переможниця вампірів», який зробив її знаменитою. На майданчику серіалу Сара працювала по 22 години на добу. Вона любить розповідати історію про те, як одного разу забула одягтися перед виходом з дому і приїхала на студію у нічній сорочці - настільки актриса втомилась.

Сара Мішель Геллар - щаслива дружина. Зі своїм майбутнім чоловіком актором Фредді Принцем молодшим вона зустрілася на зйомках фільму «Я знаю, що ви зробили минулого літа» у 1997 році. Вони стали кращими друзями. А потім стосунки переросли у роман.

Свідком на весіллі Сари і Фредді була одна з найкращих подруг нареченої актриса Ліндсей Слоун, з якою вона так само, як і з Мелісою, познайомилася на заняттях фігурного катання.

На п'ятирічну річницю весілля, Сара зробила чоловікові подарунок - взяла його прізвище. Тепер офіційне ім'я актриси Сара Мішель Принц. 19 вересня 2009 у сім'ї Принців народилася дівчинка - Шарлотта Грейс Принц.

Фільмографія:

2016 Жорстокі ігри / Cruel Intentions (ТБ) ... Kathryn Merteuil
2016 Those Who Can not (серіал) ... Gwen Stephanie
2014 - ... Зоряні війни: Повстанці / Star Wars Rebels (серіал) ... Seventh Sister
2014 - ... Princess Rap Battle (серіал) ... Cinderella; короткометражка
2013 Freedom Force ... Nicole, озвучка
2013 - 2014 Божевільні / The Crazy Ones (серіал) ... Sydney Roberts
2012 Рухай час! / Los ilusionautas ... Nicole, озвучка
2011 - 2012 Двійник / Ringer (серіал) ... Bridget Kelly
2010 Чудові Меладіс / The Wonderful Maladys (ТБ) ... Alice Malady
2009 Вероніка вирішує померти / Veronika Decides to Die ... Veronika
2009 Фальшивка / Possession (відео) ... Jessica
2008 Reinventando Hollywood (ТБ) ... Buffy Summers, хроніка
2007 Дівчина з передмістя / Suburban Girl ... Brett Eisenberg
2007 Черепашки ніндзя / TMNT ... April O'Neil, озвучка
2007 Повітря, яким я дихаю / Air I Breathe, The ... Sorrow
2006 Нові пригоди Попелюшки / Happily N'Ever After ... Ella, озвучка
2006 Помста / Return, The ... Joanna Mills
2006 Прокляття 2 / Grudge 2, The ... Karen Davis
2006 Казки півдня / Southland Tales ... Krysta Now / Krysta Kapowski
2004 Прокляття / Grudge, The ... Karen Davis
2004 Нічний дозор ... Buffy Summers, хроніка
2004 Скубі-Ду 2: Монстри на волі / Scooby Doo 2: Monsters Unleashed ... Daphne Blake
2003 50 Greatest TV Animals (ТБ) ... Daphne, хроніка, у титрах не вказана
2002 Суботнім вечором в прямому ефірі: Вілл Фаррелл / Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell (ТБ) ... Karen, у титрах не вказана, хроніка
2002 Скубі-Ду / Scooby-Doo ... Daphne Blake
2002 Джек Блек: Людина-павук / Jack Black: Spider-Man (ТБ) ... Mary Jane Watson / Wonder woman
2001 Гарвардська тусовка / Harvard Man ... Cindy Bandolini
2001 100 Greatest TV Characters, The (ТБ) ... Buffy Summers, хроніка, у титрах не вказана
1999 Nickelodeon Kids 'Choice Awards '99 (ТБ)
1999 - 2004 Ангел / Angel (серіал) ... Buffy Summers
1999 Жорстокі ігри / Cruel Intentions ... Kathryn Merteuil
1999 Просто чарівна / Simply Irresistible ... Amanda Shelton
1999 Це все вона / She's All That ... Girl in Cafeteria, у титрах не вказана
1998 - 1999 Геркулес / Hercules (серіал) ... Andromeda
1998 Солдатики / Small Soldiers ... Gwendy Doll
1998 - 2004 Секс у великому місті / Sex and the City (серіал) ... Debbie
1998 Робінзони з Беверлі Хіллз / Beverly Hills Family Robinson (ТБ) ... Jane Robinson
1997 Крик 2 / Scream 2 ... Casey 'Cici' Cooper
1997 Я знаю, що ви скоїли минулого літа / I Know What You Did Last Summer ... Helen Shivers
1997 - 2003 Баффі - переможниця вампірів / Buffy the Vampire Slayer (серіал) ... Buffy Summers
1991 Жінка на ім'я Джекі / A Woman Named Jackie (серіал) ... Teenage Jacqueline Bouvier
1989 Високі ставки / High Stakes ... Karen Rose
1988 Забавна ферма / Funny Farm ... Elizabeth's Student, у титрах не вказана
1985 - 1988 Спенсер / Spenser: For Hire (серіал) ... Emily
1984 Через Бруклінський міст / Over the Brooklyn Bridge ... Phil's Daughter, у титрах не вказана
1983 Вторгнення в особисте життя / An Invasion of Privacy (ТБ) ... Jennifer Bianchi
1975 Суботнім вечором в прямому ефірі / Saturday Night Live (серіал) ... Host
1970 - 2009 Всі мої діти / All My Children (серіал) ... Kendall Hart Lang

Нагороди та премії:

Премія каналу «MTV», 2005 рік
Номінації: Краща роль у фільмі жахів / трилері («Прокляття»)

Золотий глобус, 2001 рік
Номінації: Краща жіноча роль на ТВ (драма) («Баффі - переможниця вампірів»)

Премія каналу «MTV», 2000 рік
Переможець: Кращий поцілунок («Жорстокі ігри»); Краща жіноча роль («Жорстокі ігри»)
Номінації: Кращий лиходій («Жорстокі ігри»)

Премія каналу «MTV», 1998 рік
Номінації: Прорив року («Я знаю, що ви зробили минулого літа»)
5809
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Теорія великого вибуху
Пригоди Мерліна
Cпільнота
  • ВКонтакте
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.