,
Грімм
Крила кохання
Діагноз - майже не закохані

Редмейн і Честейн зіграють у стрічці «Хороша доглядальниця»

Редмейн і Честейн зіграють у стрічці «Хороша доглядальниця» Редмейн і Честейн зіграють у стрічці «Хороша доглядальниця» Редмейн і Честейн зіграють у стрічці «Хороша доглядальниця»
Едді Редмейн і Джессіка Честейн ведуть перемовини про отримання ролей у фільмі «Хороша доглядальниця» («The Good Nurse»).

Стрічка буде створена за мотивами реальної історії кваліфікованого медбрата і хорошого сім'янина Чарлі Каллена (Редмейн), який таємно вбивав пацієнтів і став відомий як Янгол Смерті. За 16 років Каллен позбавив життя близько 300 осіб. Його розкрили двоє детективів, котрі помітили його підозрілу активність у госпіталях Нью-Джерсі і Пенсільванії, де йому допомагала медсестра (Честейн).

Проект очолює данський сценарист і режисер Тобіас ЛіндгольмМисливець за розумом»). Адаптацією сценарія займається Крісті Вілсон-Кейрнс («Дешеві жахи»). За основу вона взяла книгу Чарльза Гребера «Хороша доглядальниця: Правдива історія про медицину, божевілля і вбивства» («The Good Nurse: A True Story of Medicine, Madness, And Murder»).

Дата початку зйомок поки не визначена.

Нагадаємо, що вже цієї осені Едді повернеться до ролі Ньюта Саламандера у фільмі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», а Честейн, зайнята зараз на зйомках сиквела «Воно», в наступному році з'явиться ще й в блокбастері «Темний Фенікс».
25090
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Царство
Касл
Пані Фазілет і її доньки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно