,
Ми - такі
Злі пташки
Відьми Іст-Енду

Даррен Аронофскі зніме трилер про медбрата-вбивцю

Даррен Аронофскі зніме трилер про медбрата-вбивцю Даррен Аронофскі зніме трилер про медбрата-вбивцю
Студія Lionsgate розпочала роботу над новим трилером «Хороший медбрат» (The Good Nurse).

Історія, яка заснована на реальних подіях, розповість про серійного вбивцю Чарльза Каллена. За шістнадцять років на посаді медбрата, змінивши дев'ять лікарень, він вбив більше трьохсот пацієнтів, за що отримав від журналістів прізвисько «Ангел смерті». У звичайному ж житті він був улюбленим сином, чоловіком і батьком, мав друзів і займався благодійністю. Заслуга в його затриманні, арешт якого стався у 2003 році, лежить на двох детективах з Ньюарка, які по частинкам збирали інформацію про його таємне життя.

Сценарій фільму написала Крісті Вілсон-Кейрнс. Постановкою займеться режисер «Реквієма за мрією» і «Чорного лебедя» Даррен Аронофскі. Інформації про дату початку зйомок поки немає.

Нагадаємо, що останньою роботою Аронофскі, яка вже вийшла на екрани, стала біблійна епічна стрічка «Ной», ролі в якій виконали Рассел Кроу, Дженніфер Коннеллі, Емма Вотсон і Ентоні Хопкінс. Зараз Даррен Аронофскі займається виробництвом серіалу для телеканалу HBO, який заснований на трилогії Маргарет Еттвуд «MaddAddam».

4891
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Коломбо
Майстри сексу
Сліпа зона
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно