,
Край «Дикий Захід»
Тихий океан
Кохання Мер′єм

Джессіка Честейн зіграє в екранізаціі бестселера Діани Аккерман

Джессіка Честейн зіграє в екранізаціі бестселера Діани Аккерман Джессіка Честейн зіграє в екранізаціі бестселера Діани Аккерман Джессіка Честейн зіграє в екранізаціі бестселера Діани Аккерман
Джессіка Честейн зіграє головну роль у військовій драмі «Дружина доглядача зоопарку» (The Zookeeper`s Wife).

У фільмі, заснованому на однойменному бестселері письменниці Діани Аккерман, буде розказана реальна історія доглядача Варшавського зоопарку Яна Жабинського і його дружини Антоніни (Джессіка Честейн). На початку Другої світової, у вересні 1939 року, зоологічний парк постраждав від бомбардувань, багато його приміщення спорожніли. Пара, використовуючи зоопарк як укриття, допомогла втекти з варшавського гетто кільком сотням євреїв після німецької окупації країни. За порятунок людей подружжю було присвоєно титул «Праведників світу».

Відомо, що роль Яна Жабинського виконає Йохан ХелденбергПорушення кола»). Також в картині візьме участь зірка спортивної драми «Гонка» Даніель Брюль - він зіграє головного зоолога Третього рейху Лутца Хека.

Над адаптацією сценарію працювала Анджела Воркман («Сніжна квітка та заповітне віяло»). Постановкою стрічки займеться Нікі Каро («Північна країна», «Тренер»).

Прем'єра фільму намічена на грудень 2016 року.

Нагадаємо, що цього року Джессіку Честейн можна буде побачити в пригодницько-фантастичному фільмі Рідлі Скотта «Марсіянин» та містичному трилері «Багряний пік» Гільєрмо дель Торо. У 2016 році актриса з'явиться на екрані в картині «Мисливець», який стане передісторією фільму «Білосніжка та мисливець».
6385
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гільда
Сини Анархії
Футурама
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно