,
Злі пташки
Декстер
Нарко

Рассел Кроу зіграє засновника Fox News

Рассел Кроу зіграє засновника Fox News Рассел Кроу зіграє засновника Fox News Рассел Кроу зіграє засновника Fox News
Компанії Showtime і Blumhouse замовили восьмисерійне телешоу про сумновідомого засновника і екс-главу Fox News Роджера Айлза. Головного героя зіграє Рассел Кроу, і це буде його перша роль на американському телебаченні.

Проект, що отримав робочу назву «Захопити і утримати: Останні дні Роджера Айлза» (Secure and Hold: The Last Days of Roger Ailes), заснований на бестселері Габріеля Шермана «Найгучніший голос в кімнаті» («The Loudest Voice in the Room») і його розслідуванні для New York Magazine. Шерман написав сценарій пілотного епізоду спільно з Томом МакКарті («У центрі уваги»).

За словами продюсерів, серіал розповість, як Айлз перетворив новинну мережу в телевізійного гіганта, здатного впливати на мільйони глядачів. Аж до липня 2016 року Айлз займав пост глави Fox News і Fox Television Stations, але згодом був змушений покинути посаду у зв'язку зі звинуваченнями в сексуальних домаганнях. Незважаючи на скандал, серіал сконцентрується на минулому Айлза і покаже, як починалася його політична кар'єра. Айлз працював медіа-консультантом у Річарда Ніксона, Рональда Рейгана і Джорджа Буша-старшого. Показуючи історію з різних точок зору, творці проекту мають намір якомога точніше представити на екрані неоднозначну фігуру американського телебачення і продемонструвати, як він допоміг Дональду Трампу здобути перемогу на виборах.

Робота над міні-серіалом розпочалася в квітні 2017-го, за місяць до смерті Роджера Айлза.

Нагадаємо, що в цьому році Рассела Кроу глядачі можуть побачити в байопіку Джоеля Едгертона «Зниклий хлопчик».
23328
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дракони: Захисники Тупу
Поліція Парадайз
Абатство Даунтон
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно