,
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Краще подзвоніть Солу

Рассел Кроу зіграє засновника Fox News

Рассел Кроу зіграє засновника Fox News Рассел Кроу зіграє засновника Fox News Рассел Кроу зіграє засновника Fox News
Компанії Showtime і Blumhouse замовили восьмисерійне телешоу про сумновідомого засновника і екс-главу Fox News Роджера Айлза. Головного героя зіграє Рассел Кроу, і це буде його перша роль на американському телебаченні.

Проект, що отримав робочу назву «Захопити і утримати: Останні дні Роджера Айлза» (Secure and Hold: The Last Days of Roger Ailes), заснований на бестселері Габріеля Шермана «Найгучніший голос в кімнаті» («The Loudest Voice in the Room») і його розслідуванні для New York Magazine. Шерман написав сценарій пілотного епізоду спільно з Томом МакКарті («У центрі уваги»).

За словами продюсерів, серіал розповість, як Айлз перетворив новинну мережу в телевізійного гіганта, здатного впливати на мільйони глядачів. Аж до липня 2016 року Айлз займав пост глави Fox News і Fox Television Stations, але згодом був змушений покинути посаду у зв'язку зі звинуваченнями в сексуальних домаганнях. Незважаючи на скандал, серіал сконцентрується на минулому Айлза і покаже, як починалася його політична кар'єра. Айлз працював медіа-консультантом у Річарда Ніксона, Рональда Рейгана і Джорджа Буша-старшого. Показуючи історію з різних точок зору, творці проекту мають намір якомога точніше представити на екрані неоднозначну фігуру американського телебачення і продемонструвати, як він допоміг Дональду Трампу здобути перемогу на виборах.

Робота над міні-серіалом розпочалася в квітні 2017-го, за місяць до смерті Роджера Айлза.

Нагадаємо, що в цьому році Рассела Кроу глядачі можуть побачити в байопіку Джоеля Едгертона «Зниклий хлопчик».
22822
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Флінстоуни
Тихий океан
Царство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно