,
Картковий будинок
Хороший лікар
Злюки бобри

Рассел Кроу зіграє у драмі Габріеле Муччіно

Рассел Кроу зіграє у драмі Габріеле Муччіно Рассел Кроу зіграє у драмі Габріеле Муччіно
Австралійский актор Рассел Кроу отримав головну роль у новій драмі «Батьки і дочки» (Fathers and Daughters). Постановкою стрічки займеться Габріеле МуччіноСім душ»).

Сценарій картини «Батьки і дочки», написаний Бредом Дешем, являє собою історію взаємин між батьком і дочкою, що живуть у Нью-Йорку окремо один від одного напротязі 25 років. Рассел Кроу гратиме відомого письменника і вдівця, що бореться з психічними захворюваннями.

Початок зйомок запланований на грудень цього року.

Нагадаємо, що цьому року Рассела Кроу можна буде побачити у фантастичному бойовику Зака Снайдера «Людина зі сталі», а в наступному році актор з'явиться на великих екранах у біблійному епіку Даррена Аронофскі «Ной» та у фентезі «Зимова фантазія». Також він візьметься за режисуру власного фільму «Шукач води».
3327
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Брати по зброї
Краще подзвоніть Солу
Цілком Таємно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно