,
Вікінги
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Життя з Луї

Маріса Томей зіграє відому феміністку Глорію Стайнем

Маріса Томей зіграє відому феміністку Глорію Стайнем Маріса Томей зіграє відому феміністку Глорію Стайнем
Лауреат премії «Оскар» за роль у фільмі «Мій кузен Вінні» Маріса Томей виконає головну роль в міні-серіалі каналу HBO «Міс» (Ms).

Дія міні-серіалу розгортатиметься в 1971 році. Телешоу покаже історію журналу Ms. Magazine очима знаменитої феміністки і співзасновника цього видання Глорії Стайнем. Творці проекту збираються розповісти про панянок, чиє життя змінилося завдяки Ms. Magazine за часів жіночого руху, який почався в 60-70-ті роки минулого сторіччя.

Функції виконавчих продюсерів візьмуть на себе Джордж Клуні, Грант Хеслов і Брюс Коен. В якості консультанта міні-серіалу виступить сама Глорія Стайнем.

Цього року Марісу Томей можна буде побачити в драмі Айри Сакса «Любов - дивна штука», в романтичній комедії Марка Лоуренса «Виправлений варіант», де вона зіграла разом з Х'ю Грантом, а також в картині Шона Макнамара «Життя робота».
6043
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Розчарування
Еш проти Зловісних Мерців
Відьми Іст-Енду
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно