,
Якось у казці
І мертві підуть
Сімпсони

Рассел Кроу готується до режисерського дебюту

Рассел Кроу готується до режисерського дебюту Рассел Кроу готується до режисерського дебюту
Лауреат премії «Оскар» Рассел Кроу стане режисером картини «Шукач води» (The Water Diviner). Актор довго підшукував підходящу для дебюту історію, встигнувши зняти кілька короткометражок і документальних фільмів про свою музичну групу The Ordinary Fear of God.

Дія фільму розгортається в 1919 році. Це історія про австралійця, який відправляється на півострів Галліполі, де під час Першої світової війни проходила запекла битва, щоб розшукати тіла своїх загиблих синів. І несподівано для себе він знаходить надію там, де і не уявляв її знайти.

Кроу з великим ентузіазмом взявся за роботу і навіть пожертвував японської прем'єрою «Людини зі сталі», намагаючись якомога швидше почати зйомки картини. «Зараз я ходжу в офіс, цілий день проводжу наради, збираю інформацію і приймаю рішення, - сказав Рассел. - Таке відчуття, ніби я став сам вести власну бухгалтерію».

Кроу також зазначив, що може виконати і головну роль. При цьому Рассел заявив, що не стане проходити кастинг як інші актори в силу того, що режисер непогано знайомий з його колишніми роботами.)
3360
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Розчарування
Баффі - переможниця вампірів
Стародавні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно