,
Пуститися берега
Декстер
Невгамовні

Райан Рейнольдс зіграє головну роль у трилері «Бермудський трикутник»

Райан Рейнольдс зіграє головну роль у трилері «Бермудський трикутник» Райан Рейнольдс зіграє головну роль у трилері «Бермудський трикутник»
Райан Рейнольдс веде перемовини про участь у містичному трилері «Бермудський трикутник» (Bermuda Triangle).

Сюжет стрічки розповість про підводний човен з ядерною зброєю, який зник з радарів у сумнозвісному «трикутнику» біля Бермудських островів. Командуюча флотом Фогель звертається по допомогу до фізика-теоретика доктора Фіска. Завдяки старим нотаткам свого діда вчений відкриває кротовину, завдяки якій він потрапляє на таємничий острів. Там Фіск виявляє не тільки екіпаж зниклої субмарини, а й інших бранців зловісного «трикутника» - кровожерливих акул, вікінгів і нацистів.

Якщо перемовини завершаться успішно, то Рейнольдс втілить образ Фіска, а на роль Фогель студія збирається знайти актрису з гучним ім'ям.

Робота над сценарієм картини доручена Дагу Міро і Карло Бернарду («Принц Персії: Піски часу», «Учень чаклуна»). Режисерське крісло проекту займе Сем Реймі («Зловісні мерці», трилогія «Людина-павук»).

Виробництвом стрічки займеться кінокомпанія Skydance Productions. Інформації про дату виходу картини поки немає, відомо що зйомки стартують у вересні.
44246
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нескінченне кохання
Південний Парк
Пуаро Агати Крісті
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно