,
Чорний список
Табу
Крила кохання

Райан Рейнольдс придивляється до екранізації «Проект «Розі»

Райан Рейнольдс придивляється до екранізації «Проект «Розі» Райан Рейнольдс придивляється до екранізації «Проект «Розі» Райан Рейнольдс придивляється до екранізації «Проект «Розі»
Райан Рейнольдс веде перемовини про участь у романтичній комедії «Проект «Розі» (The Rosie Project).

Фільм буде заснований на однойменному бестселері австралійського письменника Грема Сімсіона. Головний герой історії - професор генетики Мельбурнського університету Дон Тільман. Він талановитий вчений, спортсмен і забезпечена людина, але відчуває труднощі в спілкуванні (страждає синдромом Аспергера). У відносинах з жінками він ні разу не просунувся далі першого побачення. Вирішивши застосувати науковий підхід, Дон створює проект «Дружина», який допоможе йому вирахувати «жінку-мрію». Але за законом жанру Дон закохується в дівчину, яка абсолютно не відповідає його «ідеальним» вимогам. Барменша Розі - та ще штучка з десятком милих недоліків, але за безтурботним образом криється маленька драма: Розі зберігає надію знайти біологічного батька, якого обіцяє допомогти їй відшукати закоханий вчений.

Над адаптацією сценарію працюють Скотт НейстадтерВинні зірки») і Майкл ВебберПаперові міста»). Хто займеться постановкою фільму поки не відомо.

Спочатку студія Sony Pictures Entertainment намагалася запустити стрічку з режисером Річардом Лінклейтером («Юність») і Дженніфер Лоуренс ( «Голодні ігри») в головній ролі, але на жаль обидва відмовилися від проекту.

Нагадаємо, що недавно в прокат вийшов комедійний фантастичний бойовик «Дедпул» з Райаном Рейнольдсом в головній ролі. Кінокомікс побив рекорд культового фільму Вачовскі «Матриця: Перезавантаження» і став найкасовішим фільмом з рейтингом R.

7530
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Як козаки...
Пуаро Агати Крісті
Життя з Луї
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно