,
Відьми Іст-Енду
Цілком Таємно
Теорія великого вибуху

Для створення «Робокопа» MGM найняла сценариста «Дюни»

Для створення «Робокопа» MGM найняла сценариста «Дюни» Для створення «Робокопа» MGM найняла сценариста «Дюни» Для створення «Робокопа» MGM найняла сценариста «Дюни»
Визначившись з вибором режисера для нового «Робокопа», студія MGM знайшла сценариста для проекту. Ним став Джошуа Зітумер, чиє ім'я вже було пов'язано з перезапуском іншої знаменитої фантастичної франшизи - Зітумер був автором сценарію нової «Дюни».

На жаль, доля екранізації роману Френка Герберта на сьогоднішній день невідома. А ось справи у Зітумера йдуть непогано. Голлівуд дізнався про молодого сценариста кілька років тому, коли його робота під назвою Infiltrator потрапила в знаменитий «Чорний список» не спродюсованних сценаріїв. Шпигунським трилером зацікавилася Warner і навіть розробляла проект для Леонардо ДіКапріо.

Після роботи над «Дюною» Джошуа Зітумер написав сценарій до четвертого «Борну», проте Universal вирішила запустити проект в іншому напрямку і від його версії відмовилася.

Тепер сценарист буде працювати в тісній співпраці з режисером «Робокопа» - на цей пост недавно був затверджений бразилець Жосе Паділья.

Ремейк «Робокопа» є одним з пріоритетів студії MGM, яка нещодавно повернулася в кінобізнес. Фільм збирався ставити Даррен Аронофскі, але потім проект заморозили через фінансові негаразди, а режисер з часом пішов знімати «Росомаху».
3200
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Абатство Даунтон
Султан мого серця
Злі пташки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно