,
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Безсоромні
Американська історія злочинів

Девід Фінчер визначився з новим проектом

Девід Фінчер визначився з новим проектом Девід Фінчер визначився з новим проектом
Девід Фінчер зніме біографічний фільм «Манк» (Mank) про сценариста «Громадянина Кейна» Германа Манкевича. Головну роль зіграє Гері Олдман. Сценарій картини написав батько Фінчера, Джек Фінчер, незадовго до смерті в 2003 році.

Герман Манкевич був журналістом Chicago Tribune і The New York Times, але наприкінці 20-х студія Paramount найняла його в якості сценариста. Він працював над фільмами «Чарівник країни Оз», «Гордість янкі», «Джентльмени віддають перевагу блондинкам». Його найвідоміший проект - написаний у співавторстві з Орсоном Веллсом сценарій до фільму «Громадянин Кейн», який отримав премію «Оскар» за кращий оригінальний сценарій. Манкевич звинувачував режисера, що той намагався забрати все лаври собі. Імовірно, фільм розповість про цей конфлікт.

«Манк» вийде на Netflix. Фільм буде чорно-білим, а до зйомок приступлять восени.

Фінчер планував зайнятися цією історією ще 20 років тому, після виходу «Гри». «Манк» - перший повнометражний фільм режисера за п'ять років. Остання його робота «Загублена» з Беном Аффлеком і Розамунд Пайк вийшла в 2014 році.

1690
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чорний список
Царство
Флінстоуни
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно