,
Американці
Моє чуже життя
Брати по зброї

Сценарист «Семи» знову попрацює з Девідом Фінчером

Сценарист «Семи» знову попрацює з Девідом Фінчером Сценарист «Семи» знову попрацює з Девідом Фінчером Сценарист «Семи» знову попрацює з Девідом Фінчером Сценарист «Семи» знову попрацює з Девідом Фінчером
Студія Disney привабила Ендрю Кевіна Вокера до написати сценарій для нової екранізації роману Жюля Верна «20 000 льє під водою». Якщо все вийде, то Вокеру належить другий раз після трилера «Сім» зустрітися з Девідом Фінчером: режисер поки що прикріплений до проекту про капітана Немо.

Спроби запустити рімейк фільму «20 000 льє під водою», що вийшов в 1954 році, ведуться вже давно. Оригінал користувався неймовірним успіхом у публіки, отримав дві премії «Оскар» за кращу роботу художника і кращі спецефекти, а також став основою одного з атракціонів Діснейленду.

Першим сценаристом проекту значився Джастін Маркс, який працював над «Вуличним бійцем». Він написав історію по сценарній заявці Білла Марсілі, яка дещо відрізнялася від роману Верна. У ній збіглий китобій, натураліст, загадкова жінка і капітан футуристичного підводного човна, явно схожий на Немо, шукали загублену підводну цивілізацію, яка володіла величезними бібліотеками з працями з усіх галузей знань та зброєю, здатним знищити все людство.

Режисером спочатку значився МакДжі, але з часом проект почав пригальмовувати. Через пару місяців після призначення сценариста, в липні 2009 року, Disney змінила Маркса на Рендалла Воллеса, номінанта на «Оскар» за «Хоробре серце». МакДжі бачив у головній ролі Вілла Сміта, Сміт уперто мовчав і на роль капітана Немо не погоджувався.

Призначивши зйомки на лютий 2010-го, в листопаді 2009-го Disney зупинила роботи над проектом. МакДжі пішов знімати шпигунську комедію «Значить, війна», а вже навесні минулого року студія передумала і запросила в режисерське крісло фільму «20 000 льє під водою: Капітан Немо» Девіда Фінчера.

Ендрю Кевін Вокер працював над сценаріями «8 міліметрів», «Сонної лощини» і «Людини-вовка».

У Фінчера багато планів на майбутнє, у тому числі і фільм про Клеопатру. Враховуючи, що Sony днями домовилася з Еріком Ротом і лауреат премії Оскар за сценарій «Форреста Гампа» працюватиме над «Клеопатрою», стає зрозуміло, як студії намагаються обігнати один одного в гонці за режисером. Що зніме Девід Фінчер після «Дівчина з татуюванням дракона», покаже час.
2566
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гра престолів
Табу
Невгамовні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно