,
Доктор Хаус
Еш проти Зловісних Мерців
Баффі - переможниця вампірів

Summit воскресила проект про Гаррі Гудіні дворічної давності

Summit воскресила проект про Гаррі Гудіні дворічної давності Summit воскресила проект про Гаррі Гудіні дворічної давності Summit воскресила проект про Гаррі Гудіні дворічної давності
У березні 2009 року студія Summit Entertainment придбала права на постановку біографії знаменитого фокусника «Таємне життя Гудіні: Створення першого американського супергероя». Відповідно до неї, Гудіні був не тільки ілюзіоністом, але і шпигуном на службі Її Величності. Нещодавно студія згадала про проект і знайшла для нього сценариста.

Адаптацію книги Вільяма Калуша і Ларрі Сломена буде писати Ной Оппенхайм, який добре зарекомендував себе, склавши сценарій «Джеки» - історії про замах на Кеннеді, розказаної з точки зору його дружини. Деякий час тому до роботи з перенесення «Таємної життя Гудіні» на екран був приписаний Джефф Натансон («Термінал», «Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа»), але сценарист зайнявся третьою частиною «Людей у чорному».

Калуш та Сломен у своїй книзі стверджують, що Гаррі Гудіні був не тільки фокусником, але і британським шпигуном. Також йому нібито пропонували стати радником Миколи II в передреволюційній Росії. Гудіні також показаний як викривач фокусників-шарлатанів, що підливає масла у вогонь чуток про загадкову смерть артиста. Є версія, що «тi що говорять з духами» жорстоко помстилися Гаррі за його виступ.

Студія не збирається знімати фільм-біографію. Швидше за все, екранізація «Таємної життя» стане трилером, де Гаррі Гудіні постане персонажем у дусі Шерлока Холмса і Індіани Джонса.
3380
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Американці
Друзі
Царство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно