,
Вікінги
Безсоромні
Полдарк

Дженніфер Лоуренс зіграє у шпигунському трилері

Дженніфер Лоуренс зіграє у шпигунському трилері Дженніфер Лоуренс зіграє у шпигунському трилері
Дженніфер Лоуренс веде переговори про отримання головної ролі в трилері «Червоний горобець» (Red Sparrow).

Дії фільму, заснованого на однойменному романі колишнього співробітника ЦРУ Джейсона Меттьюза, відбуватимуться в сучасній Росії. Головна героїня - Домініка Єгорова - балерина і російська шпигунка, яка проти своєї волі російськими спецслужбами перетворена в «горобця» - професійну спокусницю. Отримавши завдання розсекретити і спокусити агента ЦРУ Натаніеля Неша, що володіє необхідною російському уряду інформацією, Єгорова несподівано закохується в американського шпигуна. Вирішивши помститися своїм босам за те, що вони змусили її працювати «горобцем», Домініка починає вести небезпечну подвійну гру.

Права на екранізацію твору Меттьюза були придбані студією 20th Century Fox ще у 2013 році. Спочатку за проект бралися Даррен Аронофскі і трохи пізніше Девід Фінчер, але обидва режисера відмовилися від зйомок. У липні цього року постановником картини призначений Френсіс Лоуренс.

Цікаво, що «Червоний горобець» може стати вже четвертим спільним проектом для Дженніфер Лоуренс і Френсіса Лоуренса. Актриса і режисер встигли до цього разом попрацювати над трьома фільмами франшизи «Голодні ігри». Крім того, дует планує зустрітися на знімальному майданчику романтичної драми «Занурення», яка поки перебуває на стадії розробки у студії Fox.
6795
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чужоземка
Пуаро Агати Крісті
Гільда
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно