,
Леді Баг та Супер-Кіт
Нескінченне кохання
Царство

Американські боги

American Gods

Американські боги
Жанр: Серіали онлайн » Драма
Тривалість: 1 серія ~60 хв.
Країна: США

Режисер: Девід Слейд, Адам Кейн, Вінченцо Наталі
Актори: Рікі Віттл, Емілі Браунінг, Брюс Ленглі, Йетіде Бадаки, Пабло Шрайбер, Ієн МакШейн, Кріспін Гловер, Джилліан Андерсон, Клоріс Лічмен, Петер Стормаре
  7.3/10  
(голосів: 285)
Екранізація бестселера Ніла Ґеймана. Сюжет телесеріалу зосереджено на хлопцеві з кримінальним минулим на ім'я Тінь Мун, який виходить з в'язниці за декілька днів раніше, ніж повинен був через передчасну смерть дружини, яка загинула внаслідок автокатастрофи. По дорозі на похорон він знайомиться із дивним загадковим чоловіком на ім'я Містер Середа, який пропонує йому роботу охоронця, тим самим свідомо залучаючи у війну між «Старими» і «Новими» богами ...

1-3 сезон українською
  • Американські боги
  • Американські боги
  • Американські боги
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись безкоштовно серіал «Американські боги» онлайн
Вам сподобався цей серіал, не пропустіть:

–  Якщо серіал переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо серіал не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися серіал «Американські боги». Переглянути серіал «Американські боги» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр серіалу «Американські боги» - Серіали онлайн » Драма. Хочемо звернути увагу, що всі серіали онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути серіал Американські боги онлайн. Ви хочете подивитись серіал Американські боги онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду серіалу Американські боги онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний серіал Американські боги представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися серіал Американські боги на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки серіалів в інтернеті. Якщо ж серіал Американські боги не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді серіалу - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду серіалу Американські боги онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться серіали досхочу і у будь-який час.

.
І мертві підуть
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
Брати по зброї
Пані Фазілет і її доньки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
У розділі серіали Ви маєте можливість у будь-який час дивитись серіали онлайн. Каталог онлайн серіалів поповнюються майже щодня. Для Вас - кращі іноземні серіали, російські серіали, нові серіали 2017-2018 року, які можна переглянути безкоштовно і без реестрації. Всі серіали мають якісне зображення та звук для приємного перегляду. Не знаєте, що подивитись? Ознайомтесь з категорією Серіали Top50 де представлені кращі рейтингові серіали за оцінками користувачів сайту. Приємного перегляду!