,
Південний Парк
Цілком Таємно
Коломбо

Корпорація монстрів (2001)

Monsters, Inc

Корпорація монстрів
Жанр: Мультфільми онлайн » Мультфільми
Тривалість: 92 хв.

Країна: США

Переклад: Український (Дубльований)

Режисер: Пітер Доктер
Актори: Джон Гудман, Біллі Крістал, Мері Гіббс, Стів Бушемі, Джеймс Кобурн, Дженніфер Тіллі, Боб Петерсон, Джон Ратценбергер, Френк Оз, Ден Джерсон
  8.7/10  
(голосів: 529)
У місті Монстрополісі, так само як і у всіх містах нашого світу, необхідна енергія, от тільки єдиний спосіб її отримувати - це лякати маленьких дітей. Адже крик дитини - це і є необхідна енергія для Монстрополіса! Так вийшло, що рекордсмен по ляканню малюків і відповідно по збору енергії Саллі, одного разу по випадковості запустив одну крихітку у свій світ і тепер ніщо не може залишатися незмінним, особливо після того, як Саллі щиро полюбив маленьке створіння і сильно до нього прив'язався ...
  • Корпорація монстрів
  • Корпорація монстрів
  • Корпорація монстрів
Відео доступне для перегляду на:
iPhone
iPod
iPad
Android
Дивитись безкоштовно мультфільм «Корпорація монстрів» (2001) онлайн
Вам сподобався цей мультфільм, не пропустіть:

–  Якщо мультфільм переривається - натисніть на паузу і трохи почекайте (5-10 хвилин)

–  Якщо мультфільм не повністю завантажується - збільшіть кеш до 2000Мб. Як це зробити написано тут: FAQ


Ви знаходитесь на сторінці, де можете подивитися мультфільм «Корпорація монстрів» (2001). Переглянути мультфільм «Корпорація монстрів» онлайн Ви можете абсолютно безкоштовно на нашому сайті moviestape.net. Жанр мультфільму «Корпорація монстрів» - Мультфільми онлайн » Мультфільми. Хочемо звернути увагу, що всі мультфільми онлайн у нас робочі, якщо раптом щось не працює - залиште коментар і ми обов'язково виправимо. Приємного перегляду!
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
.

На цій сторінці ви можете переглянути мультфільм Корпорація монстрів онлайн. Ви хочете подивитись мультфільм Корпорація монстрів онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду мультфільму Корпорація монстрів онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний мультфільм Корпорація монстрів представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися мультфільм Корпорація монстрів на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки мультфільмів в інтернеті. Якщо ж мультфільм Корпорація монстрів не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді мультфільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду мультфільму Корпорація монстрів онлайн на moviestape.net є наша абсолютна безкоштовність: дивіться мультфільми досхочу і у будь-який час.

.

Ви потрапили на сторінку мультфільми онлайн сайту moviestape.net, на якому можна переглянути безкоштовні дитячі мультики багатьох країн світу, нові мультики онлайн та кращі іноземні мультфільми та мультсеріали онлайн.

Для зручності пошуку Ваших улюблених мультфільмів на сайті ми розділили їх на 3 основні категорії: повнометражні мульфільми, мультсеріали та короткометражні мультфільми. Всі популярні безкоштовні мультики Ви можете переглянути онлайн без реєстрації та смс. Також на сайті можна почитати коментарі до мультсеріалів і залишити свої власні думки про ті чи інші мультфільми.

Нові мультфільми на сайт додаються щодня, адже ми знаємо, як чекає дитина зустріч з новими героями, цікавими історіями - в цьому казковому світі анімації. Але не тільки діти люблять дивитися мультфільми, дорослій людині теж приємно зануритися у світ своїх дитячих спогадів. Якщо Вы хочете преглянути мультфільми чи мультсеріали онлайн, а вони відсутьні на сайті - залиште своє побажання у коментарях, ми з радістью додамо ці мультфільми чи мультсеріали.

Головним приорітетом є те, що на сайт додаються якісні мультфільми і мультсеріали онлайн. Кожен мультфільм проходить перевірку на якісне зображення та звук. Ми розуміємо як неприємно дивитися мультфільми коли картинка має погану якість відео чи нерозбірливий звук. Такий перегляд мультфільмів онлайн,особливо для дитини, закінчиться не дуже приємними спогадами. Тому ми приділяємо особливу увагу якості фільмів. Приємного перегляду!

Помаранчевий - хіт сезону
Тихий океан
Цікаве
  • Новини кіно
  • Зірки кіно
  • HD Трейлери
♥   Бенісіо Дель Торо зіграє в новому фільмі Олівера Стоуна
♥   Редмейн і Честейн зіграють у стрічці «Хороша доглядальниця»
♥   Фантастична мелодрама «Дружина мандрівника в часі» стане серіалом
♥   Fox розповість про листи смерті
♥   «Абатство Даунтон» стане повнометражним фільмом
♥   Люк Еванс візьме участь у легендарній битві за Мідвей
♥   Ґрета Ґервіґ екранізує «Маленьких жінок»
♥   Рассел Кроу зіграє засновника Fox News
♥   Аніме «Могила світлячків» названо найкращим мультфільмом усіх часів
♥   Райан Рейнольдс зіграє головну роль у трилері «Бермудський трикутник»
♥   Баррі Дженкінс екранізує бестселер Колсона Вайтхеда
♥   Бейл і Деймон зіграють у фільмі про протистояння Ford і Ferrari
♥   Netflix випустить новий мультсеріал від творця «Сімпсонів»
♥   Бредлі Купер знову попрацює з Клінтом Іствудом
♥   Оголошено переможців телевізійної премії BAFTA TV Awards
Рання пташка
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Дивитися мультфільми онлайн абсолютно безкоштовно без реєстрації, без смс на нашому сайті. У каталозі представлені як відомі мультфільми так і нові мультфільми 2018 року. За допомогою лише одного кліку мишкою, Ви маєте можливість насолодитися улюбленими мультиками. Пориньте знову у дитинство, згадайте найкращі хвилини насолоди та співпереживання героям і заходь до нас знову. Кращі мультфільмионлайн чекають Вас на нашому сайті.