,
Брати по зброї
Пригоди Джекі Чана
Леді Баг та Супер-Кіт

Netflix випустить новий мультсеріал від творця «Сімпсонів»

Netflix випустить новий мультсеріал від творця «Сімпсонів» Netflix випустить новий мультсеріал від творця «Сімпсонів» Netflix випустить новий мультсеріал від творця «Сімпсонів»
Стрім-сервіс Netfflix оголосив дату релізу нового мультсеріалу Метта Ґрейнінґа «Розчарування» (Disenchantment).

10-серійний анімаційний проект від творця знаменитих «Сімпсонів» вийде в світ 17 серпня.

Дія «Розчарування» відбувається в фентезі-королівстві Країна Снів. Головні герої - любителька міцних напоїв принцеса Бін, її завзятий ельф-помічник Ельфо і особистий демон Люци. Разом вони подорожують по королівству, стикаючись з потворними ограми, гарпіями, тролями та величезною кількістю звичайних людей ідіотів.

Відомо, що головних героїв мультсеріалу озвучать Еббі Джейкобсон, Нат Факсон і Ерік Андре. Крім цього в проекті зайняті Джон Ді Маджіо, Біллі Вест, Моріс ЛаМарш, Тресс МакНілл і багато інших.

В одному з інтерв'ю Метт Ґрейнінґ заявив, що новий анімаційний проект «Розчарування» розрахований на дорослу аудиторію: «Цей мультсеріалі про життя і смерть, любов і секс і як продовжувати сміятися в світі, повному страждань і дурнів – попри те, що говорять старші, чарівники та інші козли».

За анімацію відповідає студія Rough Draft, яка працювала над шоу «Футурама» Ґрейнінґа.
47888
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Сини Анархії
Розчарування
Гріфіни
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно