,
Величне століття. Нова володарка
Полдарк
Сліпа зона

Netflix випустить новий мультсеріал від творця «Сімпсонів»

Netflix випустить новий мультсеріал від творця «Сімпсонів» Netflix випустить новий мультсеріал від творця «Сімпсонів» Netflix випустить новий мультсеріал від творця «Сімпсонів»
Стрім-сервіс Netfflix оголосив дату релізу нового мультсеріалу Метта Ґрейнінґа «Розчарування» (Disenchantment).

10-серійний анімаційний проект від творця знаменитих «Сімпсонів» вийде в світ 17 серпня.

Дія «Розчарування» відбувається в фентезі-королівстві Країна Снів. Головні герої - любителька міцних напоїв принцеса Бін, її завзятий ельф-помічник Ельфо і особистий демон Люци. Разом вони подорожують по королівству, стикаючись з потворними ограми, гарпіями, тролями та величезною кількістю звичайних людей ідіотів.

Відомо, що головних героїв мультсеріалу озвучать Еббі Джейкобсон, Нат Факсон і Ерік Андре. Крім цього в проекті зайняті Джон Ді Маджіо, Біллі Вест, Моріс ЛаМарш, Тресс МакНілл і багато інших.

В одному з інтерв'ю Метт Ґрейнінґ заявив, що новий анімаційний проект «Розчарування» розрахований на дорослу аудиторію: «Цей мультсеріалі про життя і смерть, любов і секс і як продовжувати сміятися в світі, повному страждань і дурнів – попри те, що говорять старші, чарівники та інші козли».

За анімацію відповідає студія Rough Draft, яка працювала над шоу «Футурама» Ґрейнінґа.
48972
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чужоземка
Майстри сексу
Друзі
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно