,
Пригоди Джекі Чана
Злюки бобри
Касл

Мультсеріал «Гей, Арнольде!» отримає продовження

Мультсеріал «Гей, Арнольде!» отримає продовження Мультсеріал «Гей, Арнольде!» отримає продовження Мультсеріал «Гей, Арнольде!» отримає продовження Мультсеріал «Гей, Арнольде!» отримає продовження
Компанія Nickelodeon Movies розробляє новий анімаційний фільм, заснований на популярному мультсеріалі «Гей, Арнольде!».

Творці мультфільму планують торкнутися теми, яку майже не висвітлювали в серіалі. За сюжетом оригінального шоу про батьків Арнольда було відомо тільки, що лікар Стелла і етнограф Майлз зникли безвісти, коли їх синові виповнився рік, беручи участь в операції з порятунку таємничого племені Зеленооких в далекій країні. Очікується, що повнометражний мультфільм розкриє загадку, куди ж все-таки поділися батьки хлопчика.

«Діти, які виросли на цьому серіалі, тепер самі стали батьками, - говорить Рассел Хікс, президент розвитку контенту та виробництва в Nickelodeon. - Ми вважаємо, що настав час повернути успішний раніше проект до життя. Але потрібно пам'ятати і те, що деякі глядачі ніколи не бачили «Гей, Арнольде!», і нам необхідно зробити фільм цікавим і для них».

Після виходу в 2002 році першого повнометражного фільму «Арнольд!» Nickelodeon планував створити і другий мультфільм, який повинен був стати останнім епізодом, після серії «Щоденник», в кінці якої Арнольд знаходить карту і вирішує відправитися в джунглі на пошуки батьків. Але через провальний вихід першої частини (13 млн доларів - доходи і 10 - витрати), другий фільм з робочою назвою «The Jungle Movie» був заморожений на невизначений термін.

Дату виходу мультфільму поки не називають, але вже відомо що за роботу над новим проектом візьметься аніматор Крейг Бартлетт, творець мультсеріалу «Гей, Арнольде!».

Нагадаємо, що серіал «Гей, Арнольде!» йшов з 1996 по 2004 рік. Це історія про хлопчика-підлітка, який живе зі своїми бабусею і дідусем. Арнольд з друзями постійно потрапляє в кумедні ситуації, вирішити які найчастіше йому допомагає доброта і позитивний погляд на життя.
10122
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пані Фазілет і її доньки
Еш проти Зловісних Мерців
Надприродне
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно