,
Сини Анархії
Нескінченне кохання
Маніяк

Сімейка Джетсонів повернеться на великі екрани

Сімейка Джетсонів повернеться на великі екрани Сімейка Джетсонів повернеться на великі екрани
Студія Warner Bros. Pictures запускає у виробництво повнометражний мультфільм за мотивами популярного науково-фантастичного анімаційного ситкому «Джетсони» (The Jetsons).

За сюжетом дія оригінального шоу відбувається в 2060-х роках. Всесвіт Джетсонів являє собою утопічним світ, де більшу частину роботи роблять за людей машини.

Сценарій до нового мультфільму напише Метт Ліберман, який також візьме участь в роботі над новим анімаційним проектом у всесвіті Скубі-Ду.

Нагадаємо, що перший сезон шоу про пригоди сімейства Джетсонів, створений компанією Hanna-Barbera в 1962 році, складався з 24 серій. Повернення улюблених героїв на екрани глядачам довелося чекати цілих 22 роки - у 1985 році була випущена 41 серія, а у 1987-му - ще 10. На початку 90-х було знято повнометражний мультфільм «Сім′я Джетсонів», який заробив у прокаті понад $ 20 млн, але не здобув великого успіху у критиків. У 2012 році студія планувала зняти ігровий фільм «Джетсони», проте проект так і не був реалізований.
6073
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Злюки бобри
Касл
Люцифер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно