,
КітПес
Гріфіни
Маніяк

Оголошено переможців телевізійної премії BAFTA TV Awards

Оголошено переможців телевізійної премії BAFTA TV Awards Оголошено переможців телевізійної премії BAFTA TV Awards
У Лондоні відбулася 63-я церемонія вручення премії Британської кіноакадемії BAFTA TV Awards.

Кращим драматичним серіалом журі визнало проект Стівена Найта «Гострі картузи». Серіал, прем'єра якого відбулася в 2013 році, заснований на реальних подіях і розповідає історію кримінального клану Бірмінгема, який діяв в Англії в 20-х роках минулого століття. Зазначимо, що серіал, головну роль в якому виконав Кілліан Мерфіі, має в активі вже чотири сезони, прем'єра п'ятої частини запланована на 2019 рік.

У номінації «кращий зарубіжний серіал» перемогу отримала драма онлайн-сервіса Hulu «Розповідь служниці» з Елізабет Мосс у головній ролі. Телешоу засноване на однойменному романі Маргарет Етвуд і розповідає про долю жінки в антиутопічній тоталітарній державі, яка з'явилася на території США в результаті світової кризи.

Кращою актрисою була визнана Моллі Віндзор за головну роль у кримінальній драмі ВВС «Три дівчини», а кращим актором - Шон Бін за роль незалежного католицького священика отця Майкла в серіалі «Зломлений».

Нагадаємо, що Британська академія вручає премії щорічно. Вперше церемонія нагородження пройшла в 1948 році. BAFTA TV Awards є аналогом премії «Еммі» в США.
45129
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Крила кохання
Ми - такі
Секс і Каліфорнія
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно