,
Вікінги
Захисники
Чужоземка

Бредлі Купер знову попрацює з Клінтом Іствудом

Бредлі Купер знову попрацює з Клінтом Іствудом Бредлі Купер знову попрацює з Клінтом Іствудом
Бредлі Купер приєднався до акторського складу гостросюжетної стрічки Клінта Іствуда «Наркокур'єр» (The Mule).

Фільм буде заснований на статті Сема Долніка для «New York Times Magazine», що розповідає про Лео Шарпа - ветерана Другої світової, який на старості років став кур'єром картелю «Сіналоа». Щоправда, сюжет фільму трохи змінений Іствудом. Головним героєм стане - Ерл Стоун - самотній 80-річний чоловік, чий бізнес опиняється на межі закриття. Одного разу Ерлу пропонують підробити водієм-експедитором. Ерл, сам того не розуміючи, погоджується стати наркокур'єром мексиканського картелю, і в погоню за ним пускається агент УБН Колін Бейтс, роль якого і зіграє Бредлі Купер.

Сценарій картини написав Нік Шенк («Гран Торіно»). Клінт Іствуд не тільки поставить і спродюсує проект студії Warner Bros., але і зіграє у фільмі головну роль.

Нагадаємо, що Бредлі Куперу вже доводилося працювати з Іствудом у військовій драмі «Американський снайпер». Роль морського піхотинця Кріса Кайла принесла Бредлі номінацію на «Оскар».
41456
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Брати по зброї
Кохання Мер′єм
Злюки бобри
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно